On no hi ha cal·ligrafia, hi ha coreografia

DILLUNS 7 D’OCTUBRE A LES 19H
AL TEATRE BIBLIOTECA DE CATALUNYA

El curs passat va néixer dins l’#AsSocPerla la comissió pedagògica amb la intenció de posar de manifest els vincles entre les arts escèniques i l’educació. En la primera xerrada que va organitzar la comissió amb la Lali Bosch es van apuntar molts temes i es van deixar obertes moltes finestres.

Aquest curs reprenem el fil i volem començar amb la xerrada “On no hi ha cal·ligrafia, hi ha coreografia” que ens farà l’Àngels Margarit, ballarina, coreògrafa, pedagoga i directora del Mercat de les Flors.

L’art de donar forma als signes d’una manera expressiva, harmoniosa i elegant. La dansa. L’escriptura. El moviment i les arts en el món de l’educació. El valor de la dansa en el desenvolupament de les persones. Us convidem a una conversa entre Àngels Margarit i Oriol Broggi per seguir estirant el fil que Lali Bosch va inciar en la seva xerrada Art i educació el passat mes de febrer.  

Àngels Margarit és ballarina, coreògrafa i pedagoga de dansa contemporània. Des del 2016 és la directora del Mercat de les Flors.  
Aprofitarem l’ocasió perquè l’Oriol Broggi presenti a grans trets la temporada que ens espera. 

Us recordem que aquesta activitat és oberta a tothom però l’aforament és limitat. 

(Si reserveu plaça i finalment no podeu venir, agrairem que ens aviseu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *