Marxem de vacances

Foto de Link Hoang

Doncs ja marxem de vacances…, i ho fem tancant l’any molt contents; per tot el que ha passat, pel que hem fet i perquè #AsSocPerla continua amb un projecte fort i valent. Marxem plens d’idees noves, il·lusions i nous projectes per a la propera temporada. Els anys passen però l’entusiasme continua. 

Per fer-vos un petit avançament de la propera temporada, dir-vos que obrirem el curs amb una activitat que ha preparat la comissió pedagògica amb Àngels Margarit, l’actual directora del Mercat de les Flors (trobareu la informació més avall). També us volem explicar que ja estem cuinant pel proper curs un nou cicle que ens parlarà de “Cinema i Romanticisme”, un altre cicle que ens farà pensar en el binomi “Ciutat i Teatre”, un atrevit curs de “Crítica teatral”. I tot això, sense oblidar els col·loquis post funció, els assajos oberts i més activitats entorn a les noves produccions de La Perla 29.

Però tot això serà ja per a la nova temporada d’#AsSocPerla. Ara, deixem les butaques recollides, les idees força endreçades, agafem ulleres de sol i una tovallola i… a gaudir de l’estiu, que ja toca!

I ja ho sabeu, aquestes són les idees que tenim entre mans però la junta d’#AsSocPerla està oberta a les vostres propostes i a noves incorporacions. 

Molt bones vacances!!

Junta Directiva
#AsSocPerla


2 pensaments sobre “Marxem de vacances

 1. Hola ¡

  Volia demanar.vos quan tindrem les dades de les 3eres Escenes de Filosofia i Teatre, dates, programa…

  Ben tornats ¡¡

  1. Hola Montse!
   Millor pregunta-ho a La Perla 29 directament.
   Segur que ells et poden donar un cop de mà!
   🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.