Avís legal

Informació sobre protecció de dades

Avís Legal

D’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, indiquem les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular:
Amics de La Perla 29 #AsSocPerla
NIF: G66048232
Adreça: Carrer del Carme, 44, 1r 2a (08001 Barcelona)
Telèfon: 932171770
Correu electrònic: amics@assocperla.cat

Dades registrals:
#AsSocPerla està Inscrita al Departament de Justícia, de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, de la Generalitat de Catalunya, amb data 06/11/2013, amb la identificació: 0547/19240/2013.

#AsSocPerla no es fa responsable dels continguts, ni de les dades que es puguin recollir, als enllaços a tercers que apareixen a la seva web. La finalitat d’aquests és la de permetre la recerca de la informació de la forma més ràpida i efectiva possible i és per això que es faciliten, sense cap altra pretensió que l’estrictament informativa.

A continuació apareixen els termes de l’acord legal que s’estableixen entre l’usuari i #AsSocPerla. En accedir, navegar i/o utilitzar aquest lloc web, l’usuari manifesta haver llegit, entès i estar d’acord en aquests termes i complir totes les normes aplicables.

L’accés i ús de la web té caràcter gratuït per als usuaris i no exigeix el seu registre previ.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb la informació continguda en aquesta pàgina web i que es realitzi sense l’autorització prèvia de #AsSocPerla constitueix una infracció castigada per la legislació vigent.

#AsSocPerla no es fa responsable de la mala utilització dels continguts d’aquest web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir el seu accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent.

Política de privacitat:

En compliment de la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades personals estan incorporades en un fitxer comercial, el responsable i destinatari del qual és #AsSocPerla (Amics de La Perla 29) domiciliada al Carrer del Torrent d’en Vidalet, 21 Baixos, 08012 de Barcelona, i amb la finalitat d’enviar-los les comunicacions informatives i comercials de la nostra activitat. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació o portabilitat de les seves dades personals en el correu electrònic amics@assocperla.cat. La data de conservació de les dades està subjecte a la data de finalització de la nostra activitat.

Qualsevol modificació de les vostres dades de caràcter personal haurà de ser notificada per tal que el nostre fitxer estigui actualitzat i no contingui errors. Així mateix, acceptant aquest avís legal reconeixeu que la informació i les dades personals recollides són exactes i certes.

Acceptant aquest avís legal doneu el vostre consentiment per comunicar les vostres dades a favor d’ #AsSocPerla.

#AsSocPerla us informa de que té implantades les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades de caràcter personal i evitar-ne l’alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat.

2 pensaments sobre “Avís legal

    1. Nosaltres com a associació d’espectadors no tenim aquesta informació. Ho hem preguntat a les oficines de La Perla 29 (info@laperla29.cat) i ens informen que hi estan treballant, en un mes aproximadament l’obriran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.