Parlem del temps…

El 2 de juliol tenim programada una nova activitat entorn l’espectacle  AIXÒ JA HO HE VISCUT de J.B Priestley, dirigit per Sergi Belbel. Amb Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez i Lluís Soler.

Vols formar part d’aquesta reflexió amb nosaltres per tal d’anar una mica més enllà? Us proposem una conversa entre llibres amb l’expert Joan Vilatella que ens parlarà del temps i la seva evolució. 

REFLEXIONS SOBRE EL CONCEPTE DEL TEMPS
Dimarts 2 de juliol a les 19h a la Llibreria Documenta (Carrer de Pau Claris, 144)

“El temps cronològic és una de les experiències humanes fonamentals, i moltes emocions, sentiments i estats mentals estan lligats al temps, com per exemple la nostàlgia del passat, el gaudir del present o les expectatives de futur. Però, què ens diu la ciència sobre el temps cronològic? És real o una il·lusió? És necessari, o accidental? És etern, o transitori? És universal, o local? És unidireccional, o reversible? Què ens diuen sobre aquestes qüestions la teoria de la relativitat, la física quàntica, la termodinàmica o les matemàtiques? I com ha evolucionat la mesura del temps? Mirarem de parlar-ne de manera amena, i sense perdre… el temps.”

Joan Vilaltella Castanyer és Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona, Doctor en Matemàtica Aplicada per la Universitat Politècnica de Catalunya, i té un certificat del MIT per un curs on line de Big Data. Actualment treballa com a programador free-lance. També ha traduït diversos llibres de divulgació científica, i fa xerrades amb regularitat. Li agrada escriure, i ha rebut alguns premis de narrativa.

ATENCIÓ les places per aquesta activitat son molt limitades.
Cal reservar plaça emplenant aquest formulari

*Us demanem que si reserveu plaça i després no podeu venir ens aviseu amb temps per a poder disposar de la vostra localitat enviant un correu a amics@assocperla.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.