Un breu però enorme taller de literatura breu

“Hi havia una vegada una dona casada, que vivia en una ciutat separada per un riu i que tenia un amant…”. No podia ser d’altra manera, el Marc va començar explicant-nos una història i, sense adonar-nos-en, la resta de la tarda va passar volant.

Ahir, catorze socis i sòcies d’#AsSocPerla van assistir a un taller, de dues hores de durada, de literatura breu amb l’autor i dramaturg Marc Artigau. El Marc ens va donar unes quantes pautes i consells a tenir en compte a l’hora d’escriure, ja siguin relats o teatre.  Vam parlar dels elements de la ficció, de les diverses maneres de presentar un personatge, de punts de vista de la narració, de girs dramàtics i de moltes altres coses perquè, literalment, el Marc no para. A més a més, ens va anar proposant una sèrie d’exercicis i els i les participants al curs van demostrar la seva valentia i generositat al exposar i compartir els seus textos amb la resta del grup. Podem afirmar sense cap mena de dubte que els socis i sòcies d’#AsSocPerla tenen molt talent i un gran sentit de l’humor.

Us recordem que d’aquí a unes setmanes rebreu la informació sobre la nova edició del concurs de microrelats d’#AsSocPerla, que enguany obre una categoria nova de microteatres, i us convidem a participar-hi amb els vostres textos i escenes!

[srizonfbalbum id=22]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.