Aforament complet – Assajos oberts de ‘Sopa de pollastre amb ordi’

Les localitats per a aquesta activitat s’han exhaurit


Voleu conèixer la nova producció de La Perla 29?

SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI

Escrita per Arnold Wesker
Dirigida per Ferran Utzet, amb Míriam Alamany, Màrcia Cisteró, Ricard Farré, Pol López, Maria Rodríguez, Josep Sobrevals i Lluís Villanueva

 

 

Es representarà del 14 de febrer al 8 d’abril, i ara us convidem als assajos oberts, per veure com es treballa la posada en escena al teatre de la Biblioteca de Catalunya. La companyia ens obre les portes a dues sessions de treball, per fer un primer tast de l’obra.

* Us recordem que un assaig obert no és el passi integral de l’espectacle sinó la possibilitat de veure com director i actors treballen algunes de les escenes del muntatge. 

Dies: dijous 1 de febrer i dimarts 6 de febrer, de 18:30- 20:00h
Lloc: Teatre de la Biblioteca de Catalunya (Carrer Hospital, 56)
Inscripcions: assocperla29@gmail.com o bé al telèfon 93 217 17 70

Altres activitats al voltant de l’obra:
– Col·loqui postfunció, 9 de març
– Lectura dramatitzada, amb Ferran Utzet, d’Arrels (d’Arnold Wesker, l’obra forma part de la trilogia a la qual pertany Sopa de pollastre amb ordi) els dies 14 i 19 de març.

US HI ESPEREM!

Ja podeu comprar les entrades  anticipades, a 18 eur, clicant aquí.

SINOPSI

La manifestació antifeixista que va tenir lloc al barri obrer londinenc d’East End el 1936 i l’alçament anticomunista d’Hongria de l’any 1956, són els dos fets històrics que emmarquen aquesta obra.

Sopa de pollastre amb ordi explica la història d’una família de classe obrera, els Kahn, en un món que canvia a tota velocitat. L’obra mostra com el temps erosiona, lentament i implacable, tot el que es troba per davant. La progressiva pèrdua de conviccions, somnis i ideals polítics, la passivitat i la negativitat davant les injustícies, es presenten en paral·lel a la desintegració de la família Kahn, cada cop més fragmentada i desunida.

Seguint les vides de set personatges que un dia van lluitar junts per construir un món millor, Wesker exposa diferents posicionaments davant els ideals i la vida, però alhora construeix un fresc familiar enormement emocionant i colpidor cap el qual sentim una immediata identificació i tendresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.