Els espectadors del lliure ens proposen anar a veure “Els Pastorets” de Mataró

3015El proper 17 de gener de 2016 farem una anada a Mataró per veure Els Pastorets, que aquest any celebren els seus 99 anys! Com ja vam fer fa uns anys, aprofitarem el matí per visitar alguna de les joies de la ciutat i fer una trobada amb membres de l’equip que fa possible Els Pastorets que ens ensenyaran les interioritats del teatre i els trucs que fa servir.

A continuació dinarem en un Restaurant d’aquells de tota la vida i a les 5 de la tarda gaudirem de la representació.

Procurarem que la visita “cultural” sigui gratuïta. La del teatre ho és, per descomptat.

L”entrada val 15€ (-20% dte per grup) quedarà en 12€ i el dinar, que costarà 23€, té 5 primers i 5 segons per triar. I inclou postres, begudes, cafès i cava.
Per tant, entrada i dinar: 35€

Pel que fa al desplaçament, aconsellem fer-lo en transport públic. Hi ha molt bona combinació amb tren i fins i tot en bus de línia, tant per anar com per tornar. Si hi ha algú que vulgui anar-hi en cotxe privat, hi ha força aparcament lliure al voltant del teatre i també parkings. Si feu servir una targeta T-10, que sigui de 3 zones. Recordeu que la podeu compartir. Els horaris previstos seran: sortir de Barcelona al voltant de les 10 del matí i tornar un cop acabada la representació, cap a 2/4 de 10, les 10 de la nit.

Tenim 30 entrades reservades (bones localitats al bloc central) que assignarem per ordre de confirmació de la compra. Feu un ingrés o una transferència al compte de l’associació, codi IBAN: ES34 0019 0571 8540 1000 9924 del DEUTSCHE BANK. Un cop fet l’ingrés o la transferència, envieu-nos còpia del comprovant al nostre correu electrònic: espectadorslliure@gmail.com. –ÉS IMPORTANT

Per motius logístics, haurem de tancar la llista el dimarts 15 de desembre.

Més informació a: http://www.espectadorslliure.com/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.