Resum, vídeo i fotos del col•loqui postfunció d’ Al Nostre Gust

Ahir al vespre, en acabar la funció d’ Al Nostre Gust de La Perla 29, va tenir lloc el col•loqui postfunció amb la companyia i els actors, moderat per la periodista Gemma Ruiz.

Oriol Broggi, Marc Artigau, Ernest Villegas, Jordi Figueras, Laura Aubert, Ramon Vila, Toni Gomila i Montse Vellvehí, van mantenir una conversa amb el públic i la moderadora que va fluir entre riures i confessions còmplices. Tots ben a gust, ens van parlar de com el procés de creació d’aquesta obra ha estat un repte estimulant per tots ells, una “bogeria” molt valenta per part de la companyia que han viscut amb molta intensitat, a vegades amb desconcert, i de com, fins i tot, han arribat a sentir tristor un cop estrenada l’obra, perquè això suposava el final d’aquest treball en construcció fins a l’últim moment.

Gemma Ruiz va qualificar l’obra com un “gran manifest (potser involuntari) a favor de la cultura” i tots els presents hi van estar d’acord. També va ser interessant escoltar Broggi i Artigau explicar com es crea un text com Al Nostre Gust i jugar a endevinar alguna de les referències dels més de trenta textos de què beu.

Si us el vau perdre i voleu sentir tot el que van dir director i companyia, aquí en teniu el vídeo i les fotografies.

[fbvinyl id=416383368555582  title=”” desc=””]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.