Regala #AsSocPerla

Tu que ja saps què vol dir ser un #AsSocPerla, ajuda’ns a fer més gran la nostra associació i a acostar més sensibilitats al teatre. Si aquestes festes vols regalar una subscripció per la temporada 2018-19 et preparem un bonic paquet. 

Fes soci/a als teus amics!!

Podràs regalar el carnet amb una carta de benvinguda a l’associació. 
Unes ulleres 3D perquè els nous socis/es es vagin enfocant
I dues entrades per venir a veure 4D Òptic, que serà al Teatre Biblioteca fins al proper 13 de gener. Més info aquí
Si t’animes, pots afegir al regal un abonament #AsSocPerla
Des d’#AsSocPerla treballem per:

  • Divulgar l’activitat teatral de La Perla 29.
  • Organitzar activitats amb la finalitat de gaudir i donar a conèixer les produccions escèniques de La Perla 29 [debats, presentacions, preestrenes, assajos a porta tancada, etc.].
  • Proporcionar als associats informació i proximitat en relació amb les produccions escèniques de La Perla 29.
  • Promoure activitats de caire divulgatiu i formatiu al voltant de les arts escèniques i de la cultura.

Des d’#AsSocPerla t’oferim:

  • Col·laborar de forma voluntària en l’organització i la difusió de les activitats d’#AsSocPerla.
  • Esdevenir agent proactiu del fet teatral al voltant de La Perla 29, difonent les seves propostes escèniques, fent suggeriments de millora o oferint altres tipus de suport.
  • Un 25 % de descompte en les entrades als espectacles produïts per La Perla 29 [a la Biblioteca de Catalunya o en altres teatres], i també la possibilitat d’igualar qualsevol altra oferta o promoció que ocasionalment s’esdevingui.
  • La possibilitat de gestionar directament les reserves d’entrades a través de l’oficina de La Perla 29 [932 171 770 o info@laperla29.cat].

* Et recordem que la quota per subscripció són 29€ o 10€ (en cas de menors de 29 anys). Per donar d’alta un nou soci/a només cal que segueixis aquests passos
** Per recollir el paquet i poder fer un bonic regal pots passar per les oficines de La Perla 29 (c/ Torrent d’en Vidalet, 21 baixos) a partir de demà mateix. Si vols més informació no dubtis en trucar-nos al 93 217 17 70 (Irene).