Activitats al voltant d’Acorar

Del 23 al 27 d’octubre podreu veure Acorar al Teatre Biblioteca de Catalunya. Un monòleg escrit i interpretat pel mallorquí Toni Gomila i dirigit per Rafael Duran. Una proposta de Produccions de Ferro. 
+info / entrades


#ASSOCPERLA PROPOSA LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

Divendres 25 d’octubre a les 19h (l’activitat de dilluns s’ha cancel·lat)
ACORAR: LES ENTRANYES D’UN TEXT + ELABORACIÓ DE SOBRASSADA

Toni Gomila ens exposarà els orígens, les motivacions, els referents literaris i algunes vivències personals sobre un text que va escriure el 2010, estrenar el 2011 i que continua representant amb plena vigència. Sa puresa de lo fet nostro. Un poble que se procura es seu aliment durant segles. Dilluns son ses nostres! Provarem de fer sobrassada. Tremparem sa carn, la pastarem, la tastarem, l’omplirem i deixarem sa perxada penjada. Duis -porteu- davantal si voleu viure s’experiència matancera i fareu sa vostra pròpia sobrassada.
 

Divendres 25 d’octubre a les 21.30h, després de la funció
COL·LOQUI POST FUNCIÓ AMB TONI GOMILA 

Després de la funció podrem compartir la vetllada amb l’autor i intèrpret d’Acorar i ampliar la nostra visió sobre el text, el muntatge i la descripció de Mallorca i de la societat contemporània que exposa.
Obrirem les portes del Teatre en acabar la funció. 

Diumenge 27 d’octubre, a les 19h, després de la funció 
PASSI DEL DOCUMENTAL: Acorats, crònica d’un fenomen, amb Joan Martí i Mir

Després de la funció, projecció del documental del periodista Joan Martí Mir, candidat a les nominacions Premis Gaudí 2017, on analitza els elements que han fet d’aquest espectacle un autèntic fenomen sociològic dins i fora de Mallorca. En definitiva, el documental és una deconstrucció de l’obra des d’un punt de vista literari, teatral i gairebé antropològic, alhora que una reflexió i reivindicació d’un dels fragments més coneguts del text: ‘ses paraules diuen qui som…’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *