Ja hi tornem a ser!

Un teatre és com una capsa màgica que et fa viatjar a on tu vulguis, una capsa plena de somnis. Ens endinsem din d’ell i comencem a transformar-nos, avançant per un camí que desplaça els nostres límits, eixampla l’ànima i ens fa arribar a llocs on mai haguéssim imaginat que arribaríem.

Benvolguts/des
 
Ens trobem en un mes de setembre estrany, on la incertesa ens acompanya en tot moment i les decisions canviants formen part del nostre dia a dia. Aquest setembre és també el mes on #AsSocPerla dona el tret d’inici a aquesta nova temporada 2020-2021 tan especial. És una temporada marcada però que, malgrat les circumstàncies, ens ensenyarà que podem seguir gaudint del teatre. Un teatre que ens permet evadir de la realitat i per uns moments no recordar el que ens rodeja, i això ara és molt important. Així doncs iniciem la temporada i ho fem amb més ànims i il·lusió que mai i amb moltes ganes de viure-la i fer-la nostra.
 
Per tots aquests motius des d’#AsSocPerla creiem que estem vivint un moment molt important on nosaltres, com a espectadors, hem de donar l’empenta necessària i acompanyar la cultura i aquest teatre que ens permet somiar i viatjar.
 
Estem treballant juntament amb La Perla 29, per adaptar i presentar-vos d’aquí poc les activitats que envolten les noves propostes de la temporada i que aquestes ens facin incentivar la reflexió, el debat i sobretot que ens permetin gaudir encara més el teatre.

Amb moltes ganes de tornar a trobar-nos a la Biblioteca, benvolguts/des a la temporada 2020-2021 d’#AsSocPerla!

La Junta Directiva. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.