Fem agenda

El proper 21 d’octubre reestrenem l’obra Assedegats, un text de Wajdi Mouawad i Benoît Vermeulen sota la direcció d’Oriol Broggi.

Qui no s’ha despertat algun cop amb el buit a dintre? Amb unes ganes irrefrenables de ser lliure i de viure convençut que l’amor i la bellesa poden absolutament amb tots els horrors. Amb la convicció que cal deixar enrere les rutines asfixiants i les normes absurdes, el prosperar insignificant i la distància trista. Qui no espera retrobar-se algun dia amb la infantesa abandonada? On la voluntat i la sorpresa i l’amor i el rebuig i la son i l’eufòria eren tan intenses que el món i la vida eren una mateixa cosa, i valien la pena.

Des d’ #AsSocPerla us proposem les següents activitats al voltant de la producció:

ASSAIG OBERT ONLINE

Dijous 15 de 16.30h a 20.30h i divendres 16 de 12h a 14h i de 16h a 18h
A través d’una plataforma online obrirem les portes d’un assaig perquè pugueu veure com es va coent la posada en escena. Gràcies a la realització en directe que fem durant l’espectacle podreu connectar-vos a veure l’assaig d’Assedegats. Per fer-ho us heu d’inscriure aquí i al mateix dia us enviarem un enllaç per connectar-vos. 

ANULATC̶O̶L̶·̶L̶O̶Q̶U̶I̶ ̶P̶O̶S̶T̶-̶F̶U̶N̶C̶I̶Ó̶ ̶A̶M̶B̶ ̶ ̶L̶A̶ ̶C̶O̶M̶P̶A̶N̶Y̶I̶A̶ ̶I̶ ̶E̶L̶ ̶D̶I̶R̶E̶C̶T̶O̶R̶

̶D̶i̶v̶e̶n̶d̶r̶e̶s̶ ̶3̶0̶ ̶d̶’̶o̶c̶t̶u̶b̶r̶e̶ ̶d̶e̶s̶p̶r̶é̶s̶ ̶d̶e̶ ̶l̶a̶ ̶f̶u̶n̶c̶i̶ó̶ ̶a̶l̶ ̶T̶e̶a̶t̶r̶e̶ ̶B̶i̶b̶l̶i̶o̶t̶e̶c̶a̶ ̶d̶e̶ ̶C̶a̶t̶a̶l̶u̶n̶y̶a̶
Una trobada amb la companyia i el director del muntatge, per parlar sobre el que haurem acabat de veure i descobrir tots els secrets que amaga la posada en escena.

Recordeu que si reserveu lloc i després no hi podeu assistir és important que ens aviseu amics@assocperla.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.