Tanquem el curs, aquest curs tan estrany… i seguim aquí per tirar endavant!

Benvolgut amic i soci d’#AsSocPerla, 

D’una manera excepcional, ahir vam celebrar l’Assemblea general de socis en un format particular, per videoconferència, per retrobar-nos, com és preceptiu un cop l’any, i passar comptes tant de la gestió econòmica del 2019 com de les activitats de la temporada 2019/20

AsSocPerla, com totes les entitats culturals, també ha estat “congelada” aquests mesos de confinament… Tot i així, vam pensar que no volíem desaparèixer de l’escena i per això vam inventar el cicle de xerrades on-line “29 minuts amb companyia de…”.  

El daltabaix que ha suposat aquest temps ens ha servit per reflexionar força. Ha servit per reordenar una mica els valors de cadascú i preguntar-nos què hem après… i sobretot, ha evidenciat com d’important és mantenir espais com el que compartim a AsSocPerla durant el dia a dia. Tot el que hem viscut darrere d’aquest silenci ens ha de fer valorar el que tenim i el que som per saber-nos enfrontar a altres pandèmies com el deteriorament de l’educació, la cultura, el coneixement…, per defensar-nos-en des dels espais que tenim, amb fermesa

Nosaltres, com vosaltres, tenim moltes ganes de tornar al teatre. Tenim ganes que la “nova normalitat” passi a ser tan sols normalitat…., i per això, entre tots, hem d’esforçar-nos a aconseguir-ho, amb tota la capacitat moral i ètica de què siguem capaços.

Volem seguir gaudint del bon teatre, de la mà de La Perla 29…, i tornar a endinsar-nos fins a la cuina per notar la flaire del que es va coent. Volem gaudir al màxim amb totes les activitats que se’ns acudeixin i seguir sent un grup d’espectadors entusiastes que acompanyen el bon teatre.

De ben segur que la propera temporada no serà fàcil per a ningú…, però des d’aquí, des de la Junta d’#AsSocPerla intentarem no deixar enrere ni un bri d’il·lusió per seguir creixent, aprenent i, per què no, divertir-nos amb tot allò que ens ompli de teatre, cultura, i ens faci feliços.

Que passeu molt bon estiu i ens veiem al setembre. 
Toni Trallero, president d’#AsSocPerla 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.