#FemPerla, ens veiem el proper 5 de maig?

 

Perquè ens agrada compartir tot allò que anem descobrint de la mà del bon teatre. Perquè ens emociona, de la manera més senzilla, conèixer i sentir-ho tot de ben a prop. Perquè ens apassiona el teatre fresc i proper de La Perla 29. Perquè ens deixem embolcallar per la poètica i la màgia de les seves obres. Perquè sempre és un plaer fer volar la imaginació envoltats de noves experiències. Per tot això… i molt més, volem compartir amb tu una jornada molt especial: un dia de perles, perquè entre tots i durant tots aquests anys, junts #FemPerla.

El Teatre Biblioteca de Catalunya obre les portes per nosaltres! Us proposem un espai de trobada i diàleg, amenitzat amb diferents activitats, amb tots els socis i amb els perles.  Això serà el proper dissabte 5 de maig a partir de les 11 del matí i fins les 17 de la tarda. Les portes seran obertes i us hi esperem amb tot un programa d’activitats!

 


 

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE LA JORNADA #FEMPERLA

11h
Arribada al Teatre

11.15h
I es va fer la llum, amb Albert Faura

Xerrada magistral amb l’il·luminador Albert Faura que ens explicarà la seva feina i la seva manera de treballar i enfocar els encàrrecs. L’Albert és un il·luminador reconegut a nivell internacional que ha treballat diverses vegades amb La Perla 29, per exemple en muntatges com Hamlet, Incendis o Una giornata particolare.

12.30h
Darrera l’escenari. Què fan a les oficines de La Perla 29 i l’#AsSocPerla?

Tallers ràpids sobre els processos de treball que s’amaguen darrera una producció teatral. Podràs saber què fa el departament de producció, comunicació, administració i atenció a l’espectador explicat pels responsables de cada área de La Perla 29.

I què bonica que és la sorra… i quina feinada demana!
La sorra característica del nostre teatre cal canviar-la de tant en tant. Amb la vostra ajuda tot serà més fàcil. Ens ajudes a escampar-la per l’espai? Vols posar el teu gra de sorra?

En aquest espai també coneixereu com s’organtitza tot l’engranatge de l’#AsSocPerla, i com n’estem d’avançats, tecnològicament parlant. L’streaming, les projeccions audiovisuals, els sensors, els dispositius mòbils o internet són moltes de les eines amb les quals l’art digital impregna l’escena, defineix nous llenguatges i s’insereix amb força dins la dramatúrgia, especialment en el teatre, la dansa i les arts escèniques. Volem presentar-vos la “Tressi” i explicar-vos totes les idees que tenim en aquesta línia des de la junta de l’associació.

14h
DINAR de germanor 
Entre tots farem arrencar el bull a l’arròs. Pararem taula i farem un brindis.
Dinarem al mig de l’espai escènic (preparat ja per Bodas de sangre) i hi haurà parlaments especials i preparats per amenitzar el dinar. Si vols dir algunes paraules, serà el moment!

El menú:
Paella, amanida, postres i cafè.
Preu 5€: Es podrà abonar el mateix dia al teatre. *Els nens/es no paguen. 

16h
Cafè a ritme de Yannis Papaioannou
Podrem seguir conversant mentre fem el cafè amb música grega de fons, interpretada pel músic de Tessalònica Yannis Papaioannu que actualment està treballant amb l’Oriol Broggi en un nou projecte.

16.30h
Final de festa amb la col·laboració especial de LLuís Soler.

 

Per reservar la teva plaça al #FemPerla només cal que omplis aquest FORMULARI

Et recordem que:
* pots venir amb canalla (hi haurà altres nens/es i espai adaptat per a ells)
* pots portar un acompanyant que no sigui soci (entre tots l’intentarem convèncer perquè se’n faci)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.