Fem Agenda – 3 dijous amb #AsSocPerla

Benvolguts amics,

La cultura no s’atura,  La Perla 29 té tots els motors en marxa i nosaltres us proposem tres bons plans de dijous per saber-ne més, per estar més a prop del Teatre, per formar part d’aquesta gran aventura poètica!


Dijous 3/02
EL HAMLET DE KOSINTZEV

DIJOUS QUE VE, 3 DE FEBRER A LES 19:30H 
Filmoteca de Catalunya
Seguint el diàleg entre teatre i cinema del hamlet Aribau, us convidem a la projecció de Hamlet (1964), l’adaptació de l’obra de Shakespeare a càrrec del director ucraïnès Grigori Kózintsev, una peça que va suposar la re-introducció de Shakespeare als contextos post-stalinistes en un exercici d’obertura i oposició a una fèrria autoritat.
Juntament amb la Filmoteca de Catalunya us proposem un visionat d’aquest clàssic del cinema, amb una breu introducció per part d’un membre de la companyia.

Activitat gratuïta per amics #AsSocPerla, utilitzant el codi que se us ha proporcionat per mail al seleccionar una “entrada general”. 
Cal inscriure’s aquí
 
Dijous 10/02
ORIOL BROGGI
ENS PRESENTA EL SEU LLIBRE 


 DIJOUS 10 DE FEBER A LES 19:00H 
TEATRE LA BILIOTECA
Aquest dimecres l’Oriol Broggi ha publicat el llibre El record de la bellesa, un recull de converses al voltant del teatre i la creació artística que neix de la complicitat entre l’Oriol i l’Andreu Gomila, de la mà de l’Altra Editorial i amb pròleg de la Marina Garcés.
En una conversa distesa, l’Oriol i l’Andreu Gomila ens presentaran el llibre, parlarem de la seva manera d’entendre l’ofici de direcció, la busca constant de la bellesa i tot el que ha anat recollint a El record de la bellesa. Ens fa molta il·lusió compartir aquesta estona amb ell, com a part d’aquesta gran família que és La Perla 29.
Places limitades, cal inscriure’s aquí.
 
Dijous 17/02
CONTES
A LA PUNTA DE L’ORELLA 

 DIJOUS 17 DE FEBER A LES 18:00H 
TEATRE LA BILIOTECA
Ull, orelles, boca i memòria. Aliances antigues que transmeten la literatura, el relat carregat de misteri, d’esperança, d’emoció. La oralitat de les grans històries i dels seus recons més petits. Quines històries expliquem? I com ho fem? Tothom passa pels contes, com una abraçada que portem dins des de petits. 
No et perdis aquesta conferència escenificada on la Roser Ros, gran narradora oral, ens conduirà pels sentits dels contes i pels contes sentits.
Places limitades, cal inscriure’s aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.