Crònica de la Festa de Nadal

 

Dilluns, 18 de desembre. Arribo a mitja tarda per preparar, amb les meves companyes de “ComiNadal”  i amb “els Perles”, la festa de Nadal. La 5ª Festa de Nadal d’#AsSocPerla….

Tot entrant al recinte, sento una música que sona, de lluny. És l’Anna Moliner i el pianista que l’acompanya, l’Andreu Gallén, que estan assajant a la sala del Teatre de La Biblioteca de Catalunya. M’apropo silenciosament i em quedo allà, una estona, escoltant aquesta veu tan clara i dolça. Estan nerviosos perquè algunes de les cançons seran interpretades per primera vegada i, diuen, no saben “com sortirà”.

Cap a les 7 obrim portes i va entrant la gent els socis d’AsSocPerla i, els que han volgut, han portat un acompanyant.  En total uns 160, érem.

Estàvem tots els “assocs”( així ens anomenen “els perles”), una mica nerviosos, fent rams de Nadal i posant “pantalletes” a les espelmes  (d’autoria  de la Carme Bohera), damunt les taules de “La Locandiera Mirandolina”. L’Hostalera ens ha deixat el seu espai per celebrar que el Nadal està a punt d’entrar a les cases de tots.

Abans de començar el concert, el nostre president, Toni Trallero, acompanyat per l’Oriol Broggi, dona la benvinguda a tothom i ens diu que, malgrat la situació difícil que estem vivint en el nostre país, hem de tenir ganes de tornar a omplir els teatres i consumir cultura, perquè hem de continuar posant poesia a les nostres vides.

L’Àngels Domingo ens presenta als músics: l’Anna Moliner, actriu, cantant i ben coneguda per tots nosaltres per les seves participacions en sèries de televisió i pel teatre, i al pianista, compositor i director musical, Andreu Gallén. El concert comença a quarts de 8. L’Anna i l’Andreu apareixen radiants, vestits de gala. Guapíssims tots dos.

Ens fan un repertori que és un mix de cançons del disc de l’Anna amb cançons de musicals d’aquí i standards del music hall americà. Fantàstic! Ah! I també ens van fer un regal sorpresa que no estava previst: un parell de nadales.

La veu fresca i clara i gran de l’Anna acompanyada al piano, va fer que tot el públic quedés embadalit, amb grans aplaudiments, fent-los repetir. Va ser bonic.

Seguidament vam celebrar-ho, amb un piscolabis que la “Núria del Bar” ens va preparar.

Una trobada agradable. Com sempre.

Imma Diaz Vallvé
Sòcia nº 18 #AsSocPerla

[srizonfbalbum id=20]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.