Taller d’escriptura breu amb Marc Artigau (Exclusiu per #AsSocPerla!)

En el marc del concurs de microrelats que organitza #AsSocPerla, enguany hem decidit organitzar un taller d’escriptura breu amb l’autor, dramaturg, director i col·laborador habitual de La Perla 29, Marc Artigau. En aquest taller, de dues hores de durada i exclusiu per als socis i sòcies d’#AsSocPerla, el Marc ens donarà una sèrie de consells i pautes molt útils de cara a escriure literatura breu i ens proposarà uns quants exercicis per poder practicar i desenvolupar les nostres habilitats.

Aprofitem per avançar-vos que aquest any, a banda del concurs de microrelats – que celebrarà la seva tercera edició-, hem decidit obrir una nova categoria: la de microteatre. Ben aviat us farem arribar tota la informació i les bases del concurs. Mentrestant, esperem que us animeu a participar en aquest taller exclusiu que hem preparat per a vosaltres. No badeu que les places són limitades!

Dia: dimarts 30 de gener, de 18:30- 20:30h

Lloc: Sala d’assaig de La Perla 29 (C/ Torrent d’en Vidalet, 21. 08012 Barcelona)

Inscripcions: assocperla29@gmail.com o bé al telèfon 93 217 17 70. Heu d’indicar el vostre nom i cognoms, edat, mail i número de soci.

Marc Artigau i Queralt (Barcelona,1984)

És llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com autor o director ha estrenat: Caixes (Sala Flyhard), Arbres (Sala Beckett), Aquellos días azules (Círcol Maldà), Un mosquit petit (TNC), i més recentment Caïm i Abel (La Perla 29). Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique a L’ànec Salvatge, amb Oriol Broggi a Al nostre gust i L’orfe del clan dels Zhao, i amb Àngel Llàcer i Manu Guix a El Petit Príncep, entre d’altres. En poesia ha publicat Primers Auxilis (Cossetània, 2007), Vermella (Viena, 2008) i Desterrats (Onada, 2012). També ha publicat la novel·la Un home cau, co-escrita amb Jordi Basté (Rosa dels Vents, 2017). Actualment col·labora a El món a Rac1.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.