Col·loqui postfunció de ‘Llibert’

Organitzat per #AsSocPerla, dissabte va tenir lloc un interessantíssim col·loqui post funció de l’obra Llibert, representada a la Biblioteca Nacional de Catalunya, que va permetre conèixer de primera mà les sensacions dels seus intèrprets: Gemma Brió, Tàtels Pérez i Mürfila, així com del seu director Norbert Martínez.

Amb la moderació d’Àngels Domingo, de l’associació #AsSocPerla Amics de La Perla 29, es va aprofundir sobre aquest viatge de sensacions dels protagonistes, que aconsegueixen implicar en tot moment als espectadors en aquesta intensa experiència emocional, valorant el text d’aquesta dramatúrgia escrita per Gemma Brió i de la explèndida posada en escena del seu director, Norbert. El debat amb el públic participant va estar molt centrat en les reflexions sobre els dubtes que la vida ens planteja en ocasions i la fortalesa necessària per afrontar-les i, per suposat, en els elements de l’obra que representen una denúncia sobre el sistema sanitari actual i les lleis absurdes i obsoletes com la il·legalitat de l’eutanàsia.

Llibert es representa a la Biblioteca Nacional de Catalunya fins el diumenge 27 d’abril. La setmana vinent, com excepció, els dies de representació seran de dilluns a dijous. No us ho perdeu…!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.