Activitats al voltant de ‘Llibert’

Després de l’èxit de la primera temporada de Llibert al Teatre Almeria, el muntatge torna a fer temporada a la Biblioteca de Catalunya. Hi serà del 10 al 27 d’abril.

No existeix tragèdia més gran per a uns pares que la pèrdua d’un fill. Si la mort es produeix quinze dies més tard del naixement, suposa a més el pas de l’eufòria de la felicitat a la devastació més absoluta. Aquests quinze dies són el lapse que abraça Llibert. Aquest treball parteix de l’experiència autobiogràfica de l’autora i actriu Gemma Brió, i del director, Norbert Martínez, que, a més de la seva grandesa i generositat com a persones, mostren l’amor a un ofici, el del teatre.

De ben segur ningú no podrà quedar indiferent. Les reflexions més profundes, els grans dubtes, les contradiccions i les certeses, la vida, la mort, l’humor i la ràbia… Tot això, i més, ho podrem compartir amb els protagonistes, Gemma i Norbert, i amb la resta del repartiment el proper dissabte 12 d’abril en el col·loqui postfunció, a la mateixa Biblioteca de Catalunya.

No és necessària la confirmació d’assistència per al col·loqui postfunció, però les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.