Benvinguts a la temporada 2017-18 d’#AsSocPerla!

“Si hagués de començar de nou, començaria per la cultura”.  Aquestes paraules, atribuïdes a Jean Monet, són avui, sens dubte, molt encertades i no poden ser més evidents, reals i necessàries. La cultura és part fonamental dels processos d’identificació col·lectiva, de solidaritat i de col·laboració entre ciutadans. L’accés a la comprensió d’aquest codi fa possible la comunicació entre tots i, per tant, facilita el coneixement, la cohesió social i la integració.

Des d’#AsSocPerla volem donar-vos la benvinguda a una nova temporada teatral i compartir amb vosaltres l’experiència de les arts escèniques des del seu interior: predisposats a observar i mirar les coses de forma diferent, a desenvolupar una major sensibilitat, a estimular les nostres reaccions personals, els pensaments i els sentiments, i a deixar que voli ben alt la nostra imaginació.

Aquest camí el farem a través de les obres i de les moltes activitats que estem preparant per vosaltres: noves edicions dels cicles ‘entre bambolines’ i ‘la mirada de l’espectador’; el concurs de microrelats; nous tallers sobre arts escèniques; i d’altres com els col·loquis, els assajos oberts o les lectures dramatitzades.  També acompanyarem les noves propostes que La Perla 29 ens té preparades i us presentarem alguna altra sorpresa al llarg de la temporada.

Desitgem que gaudiu de la nova proposta teatral que ens ofereix La Perla 29 i de totes les activitats que us anirem presentant des d’#AsSocPerla, i que aquesta temporada us ompli d’il·lusió, de creativitat i de ganes de seguir lluitant per canviar el món.

Benvinguts a la temporada 2017-2018 d’#AsSocPerla!

Toni Trallero
President d’#AsSocPerla (amics de La Perla 29)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.