Escenes de filosofia i teatre. Les nits de la Maleta a la Perla.

La Perla 29 ha posat a la venda les entrades de les jornades de filosofia i teatre que tindran lloc al Teatre de la Biblioteca de Catalunya. Una iniciativa de Josep Ramoneda (La Maleta de Portbou), Oriol Broggi (La Perla 29), i la Fundació Banc Sabadell amb el comissariat d’Enric Puig Punyet.

– Volem que tingueu una participació activa i especial amb el primer festival de Filosofia i Teatre que farem al Teatre Biblioteca de Catalunya oferint un preu únic per tots els membres d’AsSocPerla. Podeu comprar les entrades a 7 euros amb les que podreu accedir a totes les xerrades, obres de teatre i conferències que es faran durant tot el dia.

Només podreu accedir a aquest descompte prement aquest link:

Dijous 26 d’octubre | Primer Acte 
Conferència inaugural de Jean Guy Lecat, escenògraf de Peter Brook, sobre el teatre i la transformació de l’espai públic. Espectacle Un obús al cor, de Wajdi Mouawad, que plantejarà en termes generals la relació entre teatre i pensament, relació que s’aprofundirà finalment amb una conversa entre Óscar Cornago i Victoria Szpunberg.


Divendres 27 d’octubre | Segon Acte 

Començarà amb una escena sobre la creació de la ficció escènica, a càrrec d’Oriol Broggi, a la que seguirà una conversa entre Félix Duque i Miguel Morey sobre representació, veritat i mentida. Una segona escena, a càrrec de Ferran Utzet, es centrarà en la creació del personatge, i es complementarà amb una conversa entre Jose Luís Moreno Pestaña i Remedios Zafra sobre l’escenografia del subjecte.


Dissabte 28 d’octubre | Tercer Acte 

Es tancarà el festival amb una primera escena que abordarà la dimensió corporal de l’actor. A l’escena, a càrrec de Xavi Ricart, li seguirà una conversa entre Andrés Barba i Antonio Monegal sobre la transformació del cos. Una segona escena complementària recollirà la dimensió més social i política del teatre, preguntant-se de nou sobre el caràcter fictici del teatre i la seva relació amb el món. Finalment, una conferència de Jose María Ridao sobre el teatre com a mirall de la societat tancarà l’acte.

 

En paral·lel, un cafè filosòfic en constant funcionament acompanyarà els diversos actes. Inclourà tertúlies i xerrades informals amb alguns dels autors que conformen la programació. A més, hi haurà una conversa complementària entre Josep Ramoneda i Oriol Broggi sobre la dimensió pública del teatre, i una altra entre Francesc Orella i Enric Puig Punyet sobre l’actor i la divulgació del pensament.

#FilosofiaenEscena
Més informació aquí

Foto: Bito Cels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.