Ànims i més ànims…

Benvolguts/des

La setmana passada us cobràvem la quota d’aquesta temporada, ho fèiem amb una previsió d’activitats que pretenia omplir-vos l’agenda, algunes de presencials i d’altres online. Aquella mateixa setmana la notícia del tancament de les activitats culturals ens va esquitxar de ple i vam haver de suspendre les activitats que us havíem proposat.
 
Des d’#AsSocPerla ens hem activat per reconvertir les nostres activitats i que puguin ser tan presencials com online en cas que no es puguin fer presencialment. A més a més, volem oferir-vos continguts online diferents i innovar en aquest terreny que cada dia utilitzem més.  
 
Als darrers mesos no s’ha deixat de repetir que la cultura cura, que és un bé essencial, que la necessitem per evadir-nos de tot, que és segura… i nosaltres no hi podem estar més d’acord.
 
Durant aquests temps que corren, tremendament complicats, hem de seguir apostant per la cultura i hem de donar tot el suport al nostre teatre. Un teatre que, gràcies a la col·laboració de tothom, i als esforços i recursos abocats per part dels gestors i equips, s’han convertit en espais segurs pels qui som públic.
 
El que queda clar és que no podem congelar la vida de nou i hem de ser capaços de trobar l’encaix entre la seguretat i la socialització; perquè tan important és l’aliment del cos com el de l’esperit. I tot plegat es redueix a no renunciar a res, adaptant-nos a tot.
 
Des d’#AsSocPerla volem seguir estant ben a prop del teatre, conscients que és més necessari que mai riure, plorar i gaudir amb la mirada de la posada en escena; malgrat els nostres somriures emmascarats, no deixarem de banda l’hàbit arrelat de trobar-nos al  teatre, que segur que serà ben aviat.
 
Toni Trallero
#AsSocPerla
#CulturaSegura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.