Fem agenda al voltant de “La guerra no té rostre de dona”

«La guerra femenina té uns colors, unes olors, una llum i un espai propis. Té paraules pròpies. No hi ha herois ni gestes increïbles, només hi ha persones que porten a terme una activitat humana que és inhumana.»

 Ens trobem a un espai deturat, devastat, ple de runes, la guerra és molt present, encara es pot olorar i sentir. Moltes dones que expliquen les seves històries a un periodista, històries de guerra viscudes en primera persona, com elles la viuen i la senten, com la guerra pot tenir nom de dona.

A partir de textos d’Svetlana Aleksiévitx, escriptora guanyadora del Premi Nobel de Literatura l’any 2015, Clara Segura i Guillem Balart ens ofereixen un relat colpidor de les dones que van lluitar a la guerra, i que gràcies a ella, formaran part de la memòria col·lectiva i d’una altra manera de viure el món. L’amor i la por, la mort i la claredat de dones en temps de guerra.

A partir de textos d’Svetlana Aleksiévitx
Dramatúrgia Oriol Broggi i Clara Segura
Direcció Oriol Broggi

Amb
Clara Segura
Guillem Balart


A partir del 17 de desembre de 2020
De dimarts a dissabte a les 20h i diumenge a les 18.00h


ASSAIG OBERT 
Divendres 11 de desembre a les 17:30h

Us recordem que un assaig obert permet veure com treballa el director amb la companyia alguna escena concreta. En cap cas serà un passi sencer de l’espectacle.
Activitat a través de plataforma d’streaming.
Cal reservar plaça emplenant aquest formulari.
Divendres 11/12 al matí enviarem un mail amb l’enllaç a l’streaming a tots els inscrits!


XERRADA PREFUNCIÓ AMB MIQUEL CABAL
Divendres 18 de desembre a les 18h

Una conversa amb el traductor dels textos: Miquel Cabal. Una bona prèvia per entendre totes les claus de la proposta abans de veure l’espectacle.
Activitat presencial al Teatre Biblioteca de Catalunya i també per streaming.
Cal reservar plaça emplenant aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.