Al voltant de HAMLET ARIBAU

Benvolguts amics,

Tornem a engegar motors després de les vacances!
Per començar l’any amb teatre i cultura, hem preparat una agenda molt complerta d’activitats al voltant del HAMLET ARIBAU, amb activitats molt diferents i ens les que podeu aprofundir sobre aquest clàssic i la brutal posada en escena de La Perla 29.

Comença l’any endinsan-te al Hamlet!


1. COL·LOQUI POST-FUNCIÓ
 AQUEST DIUMENGE 9 DE GENER A LES 20:30H 
Cinema Aribau
Com s’ha creat aquest Hamlet tant particular? Com ha afrontat la companyia el repte de donar vida a Hamlet i tota la cort d’Elsinor? Tot això i més en el col·loqui post-funció del diumenge 9 amb tota la companyia.
No és necessari haver assistit a la funció, només cal inscriure’s aquí.

 


2. COM S’HA TRANSFORMAT EL CINEMA ARIBAU?
 DILLUNS 17 DE GENER A LES 19:00H 
Cinema Aribau
Et proposem una visita guiada pel Cinema Aribau, en la qual l’Oriol Broggi, en Cesc Pastor (cap tècnic de La Perla 29) i la Blanca Arderiu (cap de producció de La Perla 29) ens explicaran tot el procés que han seguit fins a construir un teatre sobre les butaques de l’emblemàtic Cinema Aribau. Descobreix els plànols, les idees descartades i tots els secrets d’aquesta gran aventura de La Perla 29.
Places limitades, cal inscriure’s aquí.

 3. HAMLET: L’ARMA DE LA BOGERIA
 DIVENDRES 21 DE GENER A LES 18:30H 
CCCB
En col·laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en aquesta conversa els professors Ester Jordana i José Valenzuela parlaran sobre la bogeria en la tragèdia de HAMLET i establiran paral·lelismes amb el tractament de la bogeria en la nostra societat contemporània. 
Hamlet es fa el boig, però l’acaba devorant devorat realment la bogeria? O és la cort i la traïció del seu oncle que l’han fet embogir? Què aporta, al capdavall, la follia al personatge de Hamlet? I com s’hi relaciona l’entorn immediat?
Activitat gratuïta pels amics de La Perla. El codi promocional és el teu DNI. 
Reserva la teva entrada aquí.4. PROHIBIT ALS ADULTS: HAMLET ENTRE JOVES I GRANS
 DIMARTS 25 DE GENER A LES 18H 
Teatre La Biblioteca

Us convidem a una activitat completament nova: volem generar ponts de diàleg entre la gent més jove i la gent més gran de la nostra estructurada societat, a partir dels espectacles de La Perla 29. Aquesta activitat està totalment prohibida als adults, està reservada als amics majors de 60 anys. Amb un aforament màxim de 20 persones, establirem conversa amb uns quants alumnes de 17 anys de l’escola Joan Pelegrí que han vist el Hamlet Aribau, parlarem de com entenem el personatge, què li passa i quines són les causes que el duen al seu tràgic desenllaç.
És indispensable apuntar-se aquí per poder-hi assistir, aforament limitat! 5. FILMOTECA: EL HAMLET DE KÓZINTSEV
 DIJOUS 3 DE FEBRER A LES 19:30H 
Filmoteca de Catalunya
Seguint el diàleg entre teatre i cinema del hamlet Aribau, us convidem a la projecció de Hamlet (1964), l’adaptació de l’obra de Shakespeare a càrrec del director ucraïnès Grigori Kózintsev, una peça que va suposar la re-introducció de Shakespeare als contextos post-stalinistes en un exercici d’obertura i oposició a una fèrria autoritat. Juntament amb la Filmoteca de Catalunya us proposem un visionat d’aquest clàssic del cinema, amb una breu introducció per part d’Oriol Broggi i un altre membre de la companyia.
Activitat gratuïta pels amics de La Perla.
Reserva la teva entrada aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.