Col·loqui postfunció de… El llarg dinar de nadal

Divendres 17 de desembre a les 21.00h al Teatre La Biblioteca 
*També pots assistir al col·loqui un cop finalitzada la funció

··· INSCRIU-TE AQUÍ ···

Et convidem al col·loqui post-funció amb La Ruta 40, per conèixer de més a prop aquesta companyia eclèctica i independent, que també celebra enguany el seu 10è aniversari. El Llarg dinar de Nadal, de Thornton Wilder, és un dels seus espectacles favorits, en el qual passen per davant dels nostres ulls quatre generacions d’una mateixa família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció sense cap tall. 
Ara La Perla 29 programa l’espectacle al Teatre La Biblioteca, dins les col·laboracions d’aquesta temporada amb companyies més joves. En aquest cas, aquest encreuament neix de l’amistat de La Perla 29 amb Sergi Torrecilla, que els nostres espectadors coneixen perfectament.

La Ruta 40 és una companyia de teatre independent fundada l’any 2011 a Barcelona. Treballa amb un equip estable, integrat per Alberto Díaz, Maria G. Rovelló, Albert Prat i Sergi Torrecilla, però sempre oberta a col·laboracions intergeneracionals amb altres directors, intèrprets i creadors.
Ha estrenat dotze espectacles i treballa en dues línies: espectacles a partir de textos clàssics (Harold Pinter i Thornton Wilder) o contemporanis (Davide Carnevali, Josep Maria Miró, Albert Arribas, Marc Artigau, Romina Paula o Lluïsa Cunillé); i espectacles de creació en col·laboració amb dramaturgs i directors externs a la companyia (Carlota Subirós i Ferran Dordal).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.