Entre Bambolines – Obres comparades

ENTRE BAMBOLINES

OBRES COMPARADES

El cicle Entre Bambolines, que #AsSocPerla organitza des de fa tres temporades, neix amb l’objectiu d’establir un diàleg entre públic i professionals del món del teatre que contribueixi a generar coneixement i a apropar el públic a la feina de creació per ajudar-lo a entendre millor de quina manera s’aixeca un muntatge teatral.

En aquesta nova edició del cicle, que porta per títol Entre Bambolines: obres comparades, us proposem una sèrie de debats entre intèrprets i directors que han dut a terme muntatges d’un mateix text teatral amb l’objectiu de confrontar les visions diverses i intercanviar opinions. Per què van escollir aquell text? Què suposa enfrontar-se a un text i a un personatge clàssic del qual el públic en té tants referents?  Com es van plantejar el procés de creació? Etc.

El cicle constarà de dues sessions: una primera sessió al voltant de Hamlet de William Shakespeare i una segona sessió sobre Hedda Gabler de Henrik Ibsen, tots dos textos clàssics de la història del teatre europeu i ben presents a l’imaginari del públic. La periodista cultural Anna Pérez Pagès moderarà i presentarà els debats.

DILLUNS 26 DE FEBRER

HAMLET

ORIOL BROGGI i JULIO MANRIQUE
PAU CARRIÓ i POL LÓPEZ

En aquesta primera sessió confrontarem el muntatge que La Perla 29 va dur a la sorra del Teatre de la Biblioteca de Catalunya la  temporada 2009 amb la versió que es va estrenar al Teatre Lliure el 2015.

DILLUNS 9 D’ABRIL

HEDDA GABLER

DAVID SELVAS i LAIA MARULL
PAU MIRÓ i JÚLIA BARCELÓ

El segon debat compararà el muntatge del Teatre Lliure de la temporada 2012 amb l’adaptació del clàssic que la Companyia Solitària va estrenar el 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lloc: Teatre de la Biblioteca de Catalunya (C/ Hospital, 56; Barcelona)
Horari: De 18:30h a 20h
Inscripcions per email: assocperla29@gmail.com
Inscripcions per telèfon: 93.217.17.70

 

 


Anna Pérez Pagès
és llicenciada en Periodisme i Filologia, i màster en Arts Escèniques. Des de fa 5 anys dirigeix el magazine cultural ‘ÀRTIC’ de betevé. Ha col·laborat en premsa escrita i en ràdio de forma regular, sempre vinculada a l’àmbit cultural. Ha estat professora de cultura digital i xarxes socials a la Universitat Pompeu Fabra i a la Biennale di Venezia.


Descarregar el flyer

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.