Torna el concurs de microrelats d’#AsSocPerla ampliat amb una nova categoria, les microescenes

Foto: abby chicken

El concurs de microrelats d’#AsSocPerla torna per tercer any consecutiu i, a més, enguany s’amplia amb una nova categoria que estem segurs que us agradarà: la categoria de microescenes.

Com en adicions anteriors , per a participar al concurs només cal tenir ganes d’escriure i una mica d’imaginació. Els microrelats han de ser en català i no poden superar les 200 paraules (títol a banda). Per la categoria de microescenes, els textos no poden superar les 1500 paraules i poden tenir un màxim de 3 personatges. L’únic requisit per a totes dues categories és que els textos han d’incorporar, d’alguna manera, la paraula SOPA, per fer un petit homenatge a l’obra que actualment té en cartell La Perla 29.

Els premis del concurs inclouen: entrades per veure una producció de La Perla 29 la temporada que ve; una quota de soci d’#AsSocPerla; un exemplar del llibre Bodas de Sangre. Apunts i cançons de Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú, editat per Godall Edicions; la gravació del podcast del relat guanyador i la lectura dramatitzada del text de la categoria microescenes guanyador per part de La Perla 29. A més, els textos guanyadors i finalistes es publicaran al web d’#AsSocPerla.

Podeu enviar el vostre microrelat o les vostres microescenes per correu electrònic a assocperla29@gmail.com (indicant el vostre nom, professió i edat) fins divendres 13 d’abril. El guanyador/a s’anunciarà el dilluns 23 d’abril, dia de Sant Jordi, al web de l’#AsSocPerla i a les xarxes socials.

Podeu consultar la resta de requisits a les Bases del concurs

Animeu-vos a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.