FECKERS LIKE US (lletjos com nosaltres)

Per seguir amb les activitats entorn al muntatge de La reina de la bellesa de Leenane, ens trobarem amb Ivan Morales, director del muntatge La calavera de Connemara que es va estrenar la temporada passada i apassionat de l’obra de Martin McDonagh. Amb la delirant col·laboració del Blai Juanet ens endinsarem en l’univers de l’autor de La reina de la bellesa de Leenane.


DILLUNS 18 DE MARÇ A LES 19H
AL TEATRE BIBLIOTECA DE CATALUNYA


Martin McDonagh


“Els èssers més abjectes i menyspreables, portadors dels sentiments i les emocions més vergonyoses, són la matèria primera amb la que Martin McDonagh construeix les seves obres, un teatre tan clàssic en la seva arquitectura com fresc i contemporani en la seva actitud.


Violent i divertit com Tarantino, xulesc i sorollós com The Clash, absurd i pessimista com Kafka, histriònic i ancestral com Dickens, barroer i estúpid com The Young Ones. Aquest és l’univers d’un dels meus autors preferits, Us convido a viatjar una estona per aquest món, amb la “fecking” col·laboració del Blai Juanet Sanagustín (Be God Is). Un univers ple de gent carismàtica i lletja, o com el mateix Martin McDonagh els anomena, en argot irlandès, “feckers”.


Uns “feckers” que s’assemblen massa a nosaltres. Feckers like us.”


L’activitat és gratuïta i oberta a tothom
Cal reservar plaça emplenant aquest FORMULARI

2 pensaments sobre “FECKERS LIKE US (lletjos com nosaltres)

  1. Ja havia omplert un formulari per email demanant 2 places. Torno a enviar-ho per aquest canal per si de cas. Gràcies
    Carme Oroval

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.