Conferència d’ART I EDUCACIÓ a càrrec de Lali Bosch

Des de fa uns mesos #AsSocPerla té una nova comissió de treball: la comissió pedagògica amb l’objectiu  d’apropar-nos a l’art a partir de l’educació i veure’l com una eina pedagògica. L’àmbit d’actuació d’aquest projecte encara s’està construint, però per començar, us proposem per al dilluns 18 de febrer a les 19h al Teatre Biblioteca de Catalunya una trobada amb Lali Bosch. Potser, la primera de les xerrades d’un cicle que anirem descobrint al llarg dels pròxims mesos.

Ens trobarem amb la Lali per parlar junts sobre l’educació i l’art dins i fora de l’escola. Aquest serà el punt de partida però junts anirem a parar, de ben segur, a noves preguntes i possibles respostes. Us deixem unes paraules que ha escrit la Lali per enfocar la trobada: Qui sap del cert on comença i acaba tot? 
Els somnis fecunden la realitat de manera semblant a com la realitat alimenta els somnis. Des de quan? Fins a on? Pensar en la màgia de la respiració ininterrompuda de la humanitat recorda aquella sorpresa que ens despertava el zoòtrop quan posava en moviment dibuixos sòlidament assentats en el paper.

Qui és la Lali Bosch?
Professora de filosofia i creadora de projectes que connecten les arts, l’educació i la vida urbana, posant èmfasi en noves formes de participació i cooperació, i incloent-hi les possibilitats que avui ofereixen els mitjans de comunicació. Com a docent, Eulàlia Bosch és membre del grup fundacional de l’Institut de Recerca per a l’Ensenyament de la Filosofia (IREF) que va dirigir des del 1985, fins al 1995. El 1995 va crear el Departament d’Educació del MACBA que va dirigir fins al 1999. L’any 2003 crea, juntament amb Ramon Espelt i Pep Subirós, Gao lletres, una agència dedicada a la concepció i desenvolupament de projectes culturals i educatius, entre ells el de CCCB educació.
Per reservar plaça cal omplir aquest FORMULARI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.