Concurs de microrelats “Un nadal de teatre”

Després de l’èxit del concurs “La meva jornada particular” que vam organitzar el 2015, des d’#AsSocPerla ens hem decidit a organitzar una nova edició del concurs de microrelats.

Per a participar-hi només cal tenir ganes d’escriure i una mica d’imaginació. Els relats han de ser en català i no poden superar les 100 paraules (títol a banda). El tema del concurs és el Nadal, sense cap altra restricció pel que fa a estil, forma o gènere.

Podeu enviar el vostre relat per correu electrònic a assocperla29@gmail.com (indicant el vostre nom i edat) fins dijous 22 de desembre. El guanyador/a s’anunciarà el divendres 20 de gener de 2017 al web d’#AsSocPerla i a les xarxes socials.

Animeu-vos a participar-hi!

 

Bases del concurs:

Finalitat

La finalitat del concurs és fomentar la imaginació, la creativitat i les ganes d’escriure i llegir entre els socis d’ #AsSocPerla, els seguidors de La Perla 29 i el públic en general.

Condicions de participació

  • El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys amb ganes d’escriure.
  • Els microrelats han de tenir títol, no poden excedir les 100 paraules, han d’estar escrits en català i cal que siguin originals i inèdits.
  • Es poden presentar un màxim de dos relats per persona.
  • La temàtica del relat és EL NADAL i hi tenen cabuda tots els gèneres i estils literaris.

Criteris de valoració

Els membres del jurat tindran en compte els següents criteris: l’originalitat, la qualitat literària del text i la fidelitat a la temàtica proposada.

Termini

El termini de presentació dels microrelats comença el dilluns 28 de novembre i acaba dijous 22 de desembre de 2016.

Procediment

Els relats s’han d’enviar per correu electrònic a assocperla29@gmail.com indicant l’assumpte “Concurs de microrelats”. A banda del relat, al correu hi han de constar el nom complert, edat i professió de l’autor/a.

El jurat

El jurat estarà format per 5 membres: un membre de La Perla 29, 2 membres d’#AsSocPerla i 2 membres externs.

Premis

El premi consisteix en 2 entrades per anar a veure qualsevol espectacle de La Perla 29 d’aquesta temporada i un carnet de soci de l’#AsSocPerla (o renovació de la quota si el guanyador ja és soci). A més, el guanyador rebrà un podcast amb la lectura del seu relat per un actor/actriu de La Perla 29. Els tres relats finalistes es publicaran al web de l’AsSocPerla

Resolució

La resolució del premi es farà pública divendres 20 de gener de 2017. El guanyador o guanyadors s’anunciaran al web d’#AsSocPerla i a les xarxes socials.

Reserva de drets

#AsSocPerla i La Perla 29 es reserven els drets de reproducció i comunicació pública dels relats participants. La cessió es fa gratuïtament, amb exclusivitat i sense límit de temps.

Protecció de dades personals

D’acord amb la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades dels sol·licitants es tractaran amb la finalitat de gestionar i tramitar aquesta convocatòria d’acord amb els principis de seguretat i confidencialitat establerts. El responsable d’aquests fitxers és #AsSocPerla (Amics de La Perla 29) domiciliada al Carrer del Torrent d’en Vidalet, 21 Baixos, 08012 de Barcelona, davant la qual podeu exercir, en els termes establerts en l’esmentada normativa, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en els fitxers, adreçant-vos a assocperla29@gmail.com

Acceptació de les bases

La participació en aquest concurs implica la acceptació de les seves bases.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.