ASSEMBLEA GENERAL #AsSocPerla 2017

Socis i sòcies de l’Associació d’Amics de la Perla 29, #AsSocPerla,

Us comuniquem que el proper dilluns dia 4 de juny, a les 19h, tindrà lloc l’Assemblea General #AsSocPerla 2017. A més de retre comptes de les activitats de l’associació durant el 2017 i de l’estat de comptes i del pressupost 2018, hi haurà eleccions per constituir la Junta Directiva.

D’acord amb els estatuts de l’Associació (article 15) els membres de la Junta exerceixen el càrrec per un període de 5 anys, i com que són els anys que han passat des que l’actual Junta es va constituir, el 2013, ha arribat l’hora de fer eleccions. Si voleu presentar candidatures a la Junta Directiva es poden enviar anticipadament a amics@assocperla.cat, o bé lliurar-les a les oficines de Torrent d’en Vidalet, 21 baixos.

Per no perdre el costum, després de l’Assemblea hi haurà una activitat sorpresa. Us hi esperem i agrairem que comuniqueu a amics@assocperla.cat l’assistència. Recordeu que es pot dur un acompanyant.

Abans de l’Assemblea teniu encara l’oportunitat d’acompanyar-nos a la reunió de Junta que tindrà lloc dilluns que ve, dia 14 de maig, a les 18:30h, a la seu de La Perla 29.

Atentament,

La Junta Directiva
Toni Trallero (president), Lara Alonso (vice.presidenta), Cisco Vila (tresorer), Eulàlia Comas (secretària), Marta Bartolomé, Carme Bohera, Sergi Corbera, Imma Díaz, Àngels Domingo, Carles Espuny, Gemma LLort, Marta López Carabí i Pedro Sitjar.(vocals)


 

ORDRE DEL DIA
1. Benvinguda i presentació
2. Presentació i aprovació, si s’escau, de la gestió, el pressupost i els comptes anuals
3. Eleccions a la Junta Directiva
4. Precs i preguntes

 Per reservar la teva plaça a l’Assemblea només cal que omplis aquest FORMULARI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.