‘Només la fi del món’ arriba a la Biblioteca

Dimarts va tenir lloc el primer dels assajos oberts de la nova producció de La Perla 29: ‘Només la fi del món’, un text de Jean-Luc Lagarce, traduït minuciosament per Ramon Vila. 

A l’assaig vam poder veure la metodologia d’assaig d’algunes escenes de l’obra, que s’estrenarà el 12 de febrer a la Biblioteca de Catalunya. 

Amb la direcció d’Oriol Broggi i l’actuació de Muntsa Alcañíz, Clàudia Benito, Màrcia Cisteró, Sergi Torrecilla i David Vert vam sentir per primer cop un text que cala, com una pluja fina que ens va mullant i que ens atrapa amb les seves paraules. 

Dijous 6 de febrer tornem a la Biblioteca amb un segon assaig, on veurem el treball d’escenes diferents.

Més informació a Només la fi del món – Agenda d’activitats


Ahir em vaig “estrenar” com a membre de l’Associació d’Amics de La Perla 29 i ho vaig fer de la millor manera possible per algú amant del teatre… disfrutant d’un assaig obert de l’obra Només la fi del Món, de Jean-Luc Lagarce i dirigida per Oriol Broggi.

Tenir els actors/actrius i el director tan aprop i capbussar-se en l’espectacle com si tu fossis part del muntatge és extraordinari. Malgrat que el text és intens i no vam veure tota l’obra, el públic estava atent i amb un silenci aclaparador  a tots els detalls i les indicacions que feia l’Oriol i com ho interioritzaven els actors i les actrius.Podria pensar que veure un assaig et treu les ganes d’assistir a la funció… en absolut!! Van parar l’assaig en un punt del text interessantíssim que et deixa expectant i amb ganes de més, per tant, allà hi seré!! 

Elena Cañada
Sòcia #AsSocPerla

[srizonfbalbum id=34]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.