Només la fi del món – Agenda d’activitats

El proper 12 de febrer s’estrena l’obra Només la fi del món, un text de Jean-Luc Lagarce sota la direcció d’Oriol Broggi. L’obra parla d’un escriptor que torna al seu poble natal per anunciar a la seva família que s’està morint, tot fent una reflexió sobre el dubte i la solitud. 

Des d’ #AsSocPerla us proposem les següents activitats al voltant de la producció: 


CONVERSA ENTRE RAMON VILA I ROBERTO ROMEI

Dilluns 3 de febrer a les 20 h a la sala Dau al Sec
Ramon Vila (traductor de la posada en escena de La Perla) xerrarà amb Roberto Romei (director de teatre que al 2003 va posar en escena el mateix text). Aquesta conversa es farà en el marc del Festival de Teatre Francès  de Barcelona OUI

Podeu veure el vídeo de la xerrada aquí.


ASSAJOS OBERTS

Dimarts 4 i dijous 6 de febrer a les 18:30 h al Teatre Biblioteca de Catalunya
Obrirem les portes d’un assaig perquè pugueu veure com es va coent la posada en escena. Us recordem que un assaig obert no és un passi general de l’obra, sinó la possibilitat de veure com es treballen algunes escenes. 


PASSI DE LA PEL·LÍCULA NOMÉS LA FI DEL MÓN DE XAVIER DOLAN (2016) 

Divendres 21 de febrer a les 17h a la Filmoteca de Catalunya
La Filmoteca ha programat un passi de la pel·lícula de Xavier Dolan que es basa en l’obra teatral de Jean-Luc Lagarce. Abans de començar, alguns membres de la companyia introduiran la pel·lícula en relació a l’obra de la Biblioteca. 


“GERMANES” AL TANTARANTANA, POSTFUNCIÓ AMB ROBERTO ROMEI I ORIOL BROGGI

Dijous 27 de febrer després de la funció al Teatre Tantarantana

Aprofitant la simultaneïtat amb Només la fi del món a la Biblioteca, us proposem una conversa postfunció al voltant de les obres i dels dramaturgs Jean-Luc Lagarce i Wajdi Mouawad. Hi participaran Oriol Broggi i Roberto Romei, dos directors que els han posat en escena al llarg de la seva trajectòria.

Des del teatre ofereixen un descompte especial en les funcions de “Germanes” per als socis i sòcies #AsSocPerla. Podeu obtenir-les per 13€ (enlloc del 15€ del web o 21€ de taquilla).
Es poden comprar directament a taquilla o trucant al teatre per reservar (tel. 93 441 70 22).


EL TEATRE FRANCÈS DELS ANYS 80 I 90 AMB RAMON VILA 

Divendres 6 de març  a les 18h al Teatre Biblioteca de Catalunya
Parlarem amb Ramon Vila, traductor del text, sobre el teatre francès contemporani, el teatre de Lagarce i la feina que ha fet sobre el text que es pot veure al Teatre Biblioteca.

Podeu veure el vídeo de la xerrada aquí.


COL·LOQUI POST-FUNCIÓ AMB  LA COMPANYIA I EL DIRECTOR 

Divendres 6 de març després de la funció al Teatre Biblioteca de Catalunya
Una trobada amb la companyia i el director del muntatge, per parlar sobre el que haurem acabat de veure i descobrir tots els secrets que amaga la posada en escena. Conduirà el col·loqui Albert Reverendo, ajudant de direcció de la proposta. 

Podeu veure el vídeo de la xerrada aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.