Fem agenda al voltant d'”Un, ningú i cent mil”

El proper 25 d’abril s’estrenarà UN, NINGÚ I CENT MIL de Luigi Pirandello, el nou espectacle de La Perla 29 dirigit per Ferran Utzet. Amb Laura Aubert i Marc Rodríguez. A continuació, us detallem les activitats que des d’#AsSocPerla ja tenim preparades per acompanyar i descobrir aquest nou muntatge.

Les entrades a preu d’anticiapada ja són a la venda al web de La Perla, aquí.
Si voleu tenir més informació de l’espectacle podeu clicar aquí.


#AsSocTALKS. PARAULA D’ESCENA 
Dilluns 1 d’abril a les 19h 
Una conversa amb el director del muntatge, Ferran Utzet i Anna Pérez Pagés. Una bona prèvia per entendre totes les claus de la proposta abans de l’estrena de l’espectacle que té el seu embrió en la primera edició del Festival Escenes de Filosofia i Teatre.
Pots veure com va anar anant a la secció de Vídeos

QUI SAP SI SÓC QUI EM PENSO QUE SÓC? Conferència d’Oriol Ponsatí-Murlà, Director de la Institució de les Lletres Catalanes 
Dilluns 29 d’abril a les 19h  
Conversa amb el polifacètic i entre d’altres editor de Pirandello, Oriol Ponsatí-Murlà, recent director de la Institució de les Lletres Catalanes. Ell ens farà reflexionar i ens permetrà anar més enllà en aquest text teatral-filosòfic de l’autor italià. 
Pots veure com va anar anant a la secció de Vídeos

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ 
Divendres 10 de maig després de la funció (aprox. 22.15h) 
Trobada amb la companyia i el director per parlar tots junts sobre el que hem vist. 
El col·loqui és gratuït, però si voleu comprar entrades per aquest dia, cliqueu aquí.
*Tots aquells socis que ja hàgiu vist l’espectacle, però us vingui de gust assistir al col·loqui, podreu entrar per la porta principal de la Biblioteca un cop finalitzada la funció.

* Totes les activitats tindran lloc al Teatre Biblioteca de Catalunya. 
* L’aforament és limitat. Us demanem que si reserveu plaça i després no podeu venir ens aviseu amb temps per a poder disposar de la vostra localitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.