Agenda: Rostoll Cremat

Benvolguts i benvolgudes,

Després de l’èxit d’Acorar, en Toni Gomila va proposar a l’Oriol Broggi dirigir un text nou que havia escrit:Rostoll cremat. Produccions de Ferro van estrenar l’espectacle el passat agost de 2018 al Teatre Principal de Palma. Rostoll Cremat ens fa reflexionar sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit a través de la literatura popular i universal: la llegenda d’en Joanet de sa gerra i George Sand són el fil conductor de la narració, on també trobem esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar. Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila.

Del 14 de novembre a l’1 de desembre al Teatre Biblioteca de Catalunya.
+info / entrades

#ASSOCPERLA PROPOSA LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

Dilluns 11 de novembre a les 18.30h
ASSAIG OBERT: ROSTOLL CREMAT

Obrirem les portes d’un assaig perquè pugueu veure com es va coent la posada en escena. Us recordem que un assaig obert no és un passi general de l’obra, sinó la possibilitat de veure com es treballen algunes escenes. 
Reserva plaça aquí

Divendres 22 de novembre a les 22.10h, després de la funció
COL·LOQUI POST FUNCIÓ AMB TONI GOMILA I ORIOL BROGGI

Una trobada amb la companyia i el director del muntatge per parlar sobre el que haurem acabat de veure i per a poder descobrir tots els secrets que amaga la posada en escena.  
Pots veure el vídeo aquí 

Dissabte 30 de novembre, a les 23h, després de la funció 
“TAST” DE GLOSAT 

Després de la funció, el Teatre Biblioteca es convertirà en un “combat de gloses”. A través dels versos improvitzats del grup de glosadors mallorquins, presenciarem una de les tradicions poètiques i musicals més antigues de Ses Illes. La sessió serà oberta a tothom qui vulgui glosar. 
La vetllada anirà acompanyada amb un mos de trempó mallorquí i, si tot va bé, podrem tastar la sobrassada feta pels socis fa dues setmanes. 

* Us recordem que és important que si reserveu plaça i a última hora no podeu venir ens aviseu per tal de poder disposar de la vostra localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.