Tot el que farem, amb Dansa d’agost! Us ho perdreu?

unnamed

Dansa d’agost descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb cruesa la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poble de Bally Beg, a la Irlanda rural de l’any 1936. Records, memòries d’un mes d’agost que va veure com el precari equilibri de la llar de les germanes Mundy s’esfondrava … Una obra de teatre de Brian Friel que va marcar una època quan es va representar a Catalunya el 1993 (Teatre Lliure) i de la qual es féu una pel·lícula entranyable el 1998, amb Meryl Streep.

I ara, un munt d’activitats a ca les Mundy

Dansa d’agost s’estrena a la Biblioteca de Catalunya el 8 de març, dirigida per Ferran Utzet i amb un repartiment de luxe: Màrcia Cisteró, Mónica López, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Carlota Olcina, Albert Triola i Ramon Vila.Si encara no heu comprat entrades, us recordem que fins al proper 8 de març, dia d’estrena, podeu trobar entrades a 18€ (per les tres primeres setmanes de funcions). AQUÍ! I amb una mica de sort les podeu combinar amb les activitats que hem preparat:

  • Encara sou a temps de comprar entrades per a la FUNCIÓ PRÈVIA del dia 7 de març, per només 12 eur, accedint a aquest enllaç. Serà a la Biblioteca de Catalunya a les 20,30h.
  • GERMANES QUE (LA) BALLEN. Jaume Figueras (crític de cinema i periodista) i Anna M. Ricart (periodista i dramaturga) parlaran del paper de les “germanes” en el món del cinema i el teatre. Serà el dimecres 16/3, a les 18,30h, al teatre de la Biblioteca de Catalunya.
  • PARLEM-NE AL BAR el divendres 1/4, després de la funció de Dansa d’agost. Queda’t a parlar de l’obra amb nosaltres, al bar, fent una copa.
  • Projecció de la pel·lícula ‘DANCING AT LUGHNASA’ (Dansa d’agost), a la Filmoteca de Catalunya, el dimarts 12/4, a les 18,30, i col·loqui posterior amb Ferran Utzet. Podeu reservar les entrades escrivint a assocperla29@gmail.com. Preu per a socis: 2 eur
  • JOC DE MIRALLS, 23 anys després. Col·loqui post funció amb els actors i els directors de les dues posades en escena: l’actual i la que el 1993 es va representar al Teatre Lliure. Serà el divendres 29/4, en acabar la funció

No descartem enriquir encara més el programa d’activitats de Dansa d’agost … Estigueu al cas de la nostra activitat.

Més informació a La Perla 29 (93 217 17 70) o a assocperla29@gmail.com

2 pensaments sobre “Tot el que farem, amb Dansa d’agost! Us ho perdreu?

    1. Hola Alfred, si ja ets soci rebràs un correu periòdicament amb totes les activitats que es van preparant. Si ho prefereixes, també pots anar consultant aquesta web o les nostres xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.