Activitats al voltant d’ “Això ja ho he viscut”

El proper 12 de juny s’estrenarà AIXÒ JA HO HE VISCUT de J.B Priestley, el nou espectacle de La Perla 29 dirigit per Sergi Belbel. Amb Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez i Lluís Soler. A continuació, us detallem les activitats que des d’#AsSocPerla ja tenim preparades per acompanyar i descobrir aquest nou muntatge. 

Les entrades a preu d’anticiapada ja són a la venda al web de La Perla, aquí.
Si voleu tenir més informació de l’espectacle podeu clicar aquí.
#AsSocTALKS. PARAULA D’ESCENA 
Dilluns 3 de juny a les 19h 
Una conversa amb el director del muntatge, Sergi Belbel i Anna Pérez Pagés. Una bona prèvia per entendre totes les claus de la proposta abans de l’estrena de l’espectacle.
Pots veure com va anar a la secció de vídeos

ASSAIG OBERT 
Dimeres 5 de juny a les 18.30h

Us recordem que un assaig obert permet veure com treballa el director amb la companyia alguna escena concreta. En cap cas serà un passi sencer de l’espectacle.

REFLEXIONS SOBRE EL CONCEPTE DEL TEMPS
Dimarts 2 de juliol a les 19h a la Llibreria Documenta.   
Filòsofs, escriptors, investigadors i científics han reflexionat des dels orígens sobre el temps. Priestley, influenciat per les teories de J.W.Dunne, diu que “el temps no és lineal”. Plató diu que “el temps és la imatge mòbil de l’eternitat”. ¿Vols formar part d’aquesta reflexió amb nosaltres per tal d’anar una mica més enllà? Us proposem una conversa entre llibres amb un expert que ens parlarà del temps i la seva evolució. 
Pots veure la xerrada des de la secció de vídeos

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ 
Divendres 5 de juliol després de la funció 
Trobada amb la companyia i el director per parlar tots junts sobre el que hem vist. 
Pots veure com va anar a la secció de vídeos
*Qui hagi vist l’espectacle però vulgui venir al col·loqui, podrà entrar per la porta principal de la Biblioteca un cop finalitzada la funció. 

* Totes les activitats (excepte REFLEXIONS SOBRE EL CONCEPTE DEL TEMPS) tindran lloc al Teatre Biblioteca de Catalunya. 
* L’aforament és limitat. Us demanem que si reserveu plaça i després no podeu venir ens aviseu amb temps per a poder disposar de la vostra localitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.