Primera assemblea anual d’#AsSocPerla i festa del soci

El passat 5 de juny, i després d’un any d’activitat com a associació, els Amics de La Perla 29 vam celebrar a la Biblioteca de Catalunya la primera assemblea anual, analitzant i valorant tot el que #AsSocPerla ha fet al llarg de la temporada.

Amb l’escenari de fons de ‘Cels’, l’Oriol Broggi va donar la benvinguda a tots els assistents, tant socis com acompanyants que van tenir l’ocasió d’assistir com a oients a l’acte, mostrant la seva satisfacció per l’evolució i la feina de l’associació.

Per a iniciar l’assemblea, el seu president en Toni Trallero va destacar l’intens treball fet durant la temporada, amb 34 activitats al voltant de les produccions de La Perla 29 i agraint la nombrosa participació de socis que han anat col·laborant en les diferents comissions de treball i en la redacció de cròniques.

Tot seguit, l’Eulàlia Comas, en el seu càrrec de secretaria, va explicar els objectius de l’Assemblea, els inicis constitucionals de l’associació, l’evolució dels socis i la gestió i funcionament del dia a dia.

El tresorer, en Cisco Vila, va presentar els comptes de l’associació, així com una proposta de pressupost econòmic per l’any vinent, que ambdós casos van ser sotmesos a l’aprovació dels socis, que van fer-ho per unanimitat. Un dels objectius marcats per la propera temporada es assolir els 300 socis d’#AsSocPerla.

La vicepresidenta, Lara Alonso, va resumir les activitats fetes al llarg de la temporada amb la implicació dels socis en les diferents comissions de treball convocades, i les eines de comunicació que s’han desenvolupat per donar suport a totes les gestions de l’associació.

Per finalitzar l’assemblea, en Toni Trallero va comentar algunes de les idees que s’estan plantejant per a la propera temporada 2014-2015, mantenint la intensitat per donar suport i generar activitats al voltant de les creacions de La Perla 29. També, promoure d’altres de caire divulgatiu i formatiu al voltant de les arts escèniques i de la cultura en general, com a nou focus d’atenció en les activitats de la temporada que es presenta.

Acabada l’assemblea, vam assistir a un magistral recital de Leonard Cohen interpretat per Marc Serra, regidor de La Perla 29; Ernest Villegas, actor; Marta Marco, actriu, i Montse Vellvehí, directora del Festival Shakespeare, que ens va meravellar a tots.

Per finalitzar la jornada, el socis vam poder gaudir d’un piscolabis i moltíssimes xerrades entre uns i altres, desitjosos de conèixer més coses de la propera temporada, en la que de ben segur La Perla 29 ens sorprendrà com sempre… i els d’#AsSocPerla estarem preparats per deixar-nos sorprendre… amb tota la il·lusió del mon.

Junta Directiva
#AsSocPerla

[fbvinyl id=238571433003444 title=”” desc=””]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.