La Filumena amb ulleres liles

Dijous 15 de juliol a les 18.30h al Teatre Biblioteca de Catalunya
Us proposem un taller amb la Vanessa García, responsable d’Igualtat i Polítiques Social de l’ICS, i la Carlota Cruzate, treballadora social de l’ICS, una proposta interactiva d’indagació on ens posarem les ulleres liles amb una mirada divertida. Quines emocions desperta cada personatge femení de l’obra? Què les mou? I a nosaltres, què ens impacta? En l’escolta activa, mirarem el món des de la perspectiva de la dona.

Places limitades. Inscripcions obertes aquí fins divendres 2 de juliol de 2021.
Activitat exclusiva per a socis. Recomanem haver vist l’obra abans.

Un pensament sobre “La Filumena amb ulleres liles

  1. És el primer cop que assisteixo a un taller de AsSocPerla com a sòcia i només puc fer que felicitar a tothom que l’ha organitzat. La temàtica per si sola ja dona molt joc per a iniciar un debat entre els oarticipants, però és que les ponents Vanessa García i Carlota Cruzate, totes dues expertes en la matèria d’igualtat de gènere, van estar estupendes, tant introduīnt el tema i contextualitzant-lo com fent participar als participants. La moderadora, Gemma Llort, va ser una gran conductora de l’activitat, la qual cosa va fer el taller molt dinàmic.
    Crec que el format de taller va ser perfecte per afavorir la dinàmica proposada: sala petita, poca gent… de manera que tothom va intervenir de forma deshinibida.
    En resum, penso que s’haurien de fer més tallers així!!
    Enhorabona per la idea i la realització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.