SUBÚRBIA. La construcció del somni americà

Visita guiada per a #AsSocPerla
Dijous 9 de maig a les 18:00h al CCCB

“Qui no ha desitjat mai el somni americà? Una casa gran amb jardí, piscina i un parell de cotxes al garatge. Un lloc tranquil i segur per viure en família, a prop de la natura i amb un veïnat amistós. L’exposició recorre la història cultural d’aquest ideal de vida reproduït fins a la sacietat a la televisió, la publicitat o el cinema i analitza la vigència i els aspectes més controvertits d’aquest model urbanístic”.

Podem veure reflectit el somni americà en una banya d’unicorn de vidre? D’on neix la infelicitat dels membres de la família Wingfield? Per aprofundir en el context històric i social de l’obra de Tennessee Williams i fer-nos preguntes sobre el món d’avui, us proposem una visita guiada a l’exposició Subúrbia. La construcció del somni americà al CCCB, el dijous 9 de maig a les 18hActivitat gratuïta.

Ens trobem a les 17:45h a l’entrada del CCCB (C/ Montalegre, núm.5)

Un pensament sobre “SUBÚRBIA. La construcció del somni americà

  1. Vaig poder venir a la visita comentada de l’exposició i va ser tot un privilegi. L’exposició val molt la pena de veure i la guia va ser molt bona explicant els diferents espais. No us la perdeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.