QUI SAP SI SÓC QUI EM PENSO QUE SÓC? amb Oriol Ponsatí-Murlà i Ferran Utzet

El proper dilluns 29 d’abril a les 19h us proposem una nova activitat entorn al muntatge. 

QUI SAP SI SÓC QUI EM PENSO QUE SÓC

Un, ningú i cent mil, l’última novel∙la de Pirandello, gestada al llarg de quinze anys, és una novel∙la filosòfica on la reflexió i la literatura són del tot indestriables. Una simple anècdota domèstica viscuda pel seu protagonista, Vitangelo Moscarda, desencadena un procés d’interrogació sobre la pròpia identitat que pren cos en forma d’una de les preguntes filosòfiques per excel∙lència: qui sóc jo?

Oriol Ponsatí-Murlà. Director de la Institució de les Lletres Catalanes, editor, professor universitari, escriptor i traductor.

Premi extraordinari de llicenciatura en Filosofia (UdG), doctor en Filosofia per la Universitat de Girona amb una tesi sobre la conversió d’Agustí d’Hipona i professor d’aquesta mateixa universitat des de 2008. Ha col·laborat com articulista amb diversos mitjans de comunicació com El PuntRevista de GironaEl PaísLa VanguardiaDiari de Girona i el diari Ara. Ha traduït al català autors com Michael Nyman, Denis Diderot, Josep Palau i Fabre, Gianni Vattimo, Igor Stravinski o Italo Calvino.
El 2011 funda i des d’aleshores dirigeix Edicions de la Ela Geminada, on ha publicat una trentena llarga de títols tant de literatura com de pensament.
Entre altres premis, ha guanyat el Premi Just M. Casero de novel·la curta, per l’obra Totes les estacions de França (Empúries, 2014, dues edicions) i el Setè Cel, de Salt, per la mateixa novel·la, l’any 2015.
Des de març del 2019 és director de la Institució de les Lletres Catalanes. 

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.
Cal reservar plaça a través d’aquest FORMULARI
.

L’aforament per aquesta activitat és limitat. Us demanem que si reserveu plaça i després no podeu venir ens aviseu amb temps per a poder disposar de la vostra localitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.