La Perla i la Beckett comparteixen inquietuds, dubtes i preocupacions

La Perla i la Beckett comparteixen inquietuds, dubtes i preocupacions
Conversa virtual entre Toni Casares i Oriol Broggi conduïda per Gemma Ruiz on es parlarà del fet teatral a partir de la crisi del Coronavirus. 

Amigues i amics de La Perla i de la Sala Beckett,

Les nostres dues entitats teatrals, entre les quals hi ha des de sempre una bona afinitat, tenim ganes de compartir i fer conjuntament un primer retrobament on line amb les nostres respectives associacions d’amics: L’Associació d’amics de La Perla i els Personatges de la Beckett.

Per fer-ho, us proposem una conversa entre Oriol Broggi i Toni Casares que, amb la conducció de l’escriptora i periodista cultural Gemma Ruiz, tindrà lloc el proper dimecres dia 13 de maig a les 18h.

En la conversa, els directors artístics dels nostres dos teatres parlaran de com veuen i viuen el moment actual, amb la complicada crisi que vivim com a societat, i sobre les conseqüències que se’n deriven pel que fa al teatre, les arts en viu i la cultura en general.

El punt d’incertesa professional, social i cultural que vivim ha d’influir en les formes de la teatralitat, tal com les coneixem? Com serà, a partir d’ara fer teatre i anar al teatre?

Quin paper tindran els espectadors? Com serà la nostra relació amb la ficció? Què hi haurà de ritual, encara, en els espais teatrals? Quina funció social té, tindrà o ha de tenir el teatre en el món contemporani, després de o durant tot això?És pensable un nou món, diferent del de fa dos mesos? En quina direcció? Què vol dir “nova normalitat”?

Totes aquestes preguntes ens les volem fer amb vosaltres, i compartir-ne la preocupació i la reflexió.

Si voleu participar-hi, escoltant la conversa i aportant per escrit les vostres reflexions, us podeu inscriure aquí i us enviarem les instruccions per participar-hi. 

Us esperem amb moltes ganes el proper 13 de maig a les 18!

Fins llavors, una forta, fortíssima abraçada, a totes i tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.