Orgull?

L’espectacle en clau de gènere

CONVERSA AMB MONTSERRAT RIBAS

 

Orgull o el joc de nines russes

Divendres 11 de novembre l’Associació d’espectadors de la Perla29 va retrobar-se per debatre sobre la peça teatral Orgull, basada en un conte de Dostoievski.

La professora i investigadora de la UPF Montserrat Ribas va ser l’encarregada de moderar el debat entusiasta entre els assistents, a continuació de l’obra. Com a punt de partida, la moderadora va engrescar el públic, tot demanat que es formulés una pregunta sobre l’obra que acabava de veure. De seguida van sorgir moltes qüestions a propòsit dels personatges turmentats, ferits i condemnats a patir en silenci la soledat i el rebuig social. Com si es tractés d’un joc de nines russes, a través de l’estudi dels personatges ens endinsàrem en el joc de la comunicació i el silenci, l’amor i la dominació o supeditació a l’altre i l’orgull ferit o l’autoestima malmesa, que es fa palès a través del maltractament reiterat en les relacions de parella.

Una vetllada molt profitosa i una reflexió ben interessant, gràcies a la participació activa de tots els assistents. Gràcies a #AsSocPerla i a la Perla per aquesta vetllada tan enriquidora!

 

Crònica d’Iris Folch

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.