Ja som 200 socis a #AsSocPerla!

Un any després d’haver-nos constituït formalment, ja som 200 socis a #AsSocPerla – Amics de La Perla 29! Estem molt contents que aquest projecte vagi creixent amb la il·lusió i les ganes de participar de tothom.

Assemblea #AsSocPerla

Al llarg d’aquest primer any d’aventura, hem organitzat una quinzena d’activitats ben diverses al voltant de les propostes de La Perla 29. El repte que ens plantegem ara és crear també activitats que vagin més enllà dels mateixos muntatges i que tractin del teatre en general i del paper de l’espectador.

La Junta Directiva de l’associació és l’encarregada de coordinar i impulsar l’acció d’#AsSocPerla, però tots els socis poden participar activament en l’organització d’activitats i fer propostes de millora.

#AsSocPerla va néixer al març de 2013 a partir del desig d’un grup d’espectadors de vincular-nos més estretament amb la companyia La Perla 29. Treballem per divulgar l’activitat teatral de La Perla 29, organitzar activitats amb la finalitat de gaudir i donar a conèixer les produccions escèniques de la companyia (debats, presentacions, preestrenes, assajos a porta tancada, etc.), proporcionar als associats informació i proximitat en relació amb les produccions escèniques de La Perla 29 i promoure activitats de caire divulgatiu i formatiu al voltant de les arts escèniques i de la cultura.

Si sou amants del bon teatre, us esperem a #AsSocPerla!

3 pensaments sobre “Ja som 200 socis a #AsSocPerla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.