La Festa de Nadal d’#AsSocPerla amb Joan Margarit

El passat dia 12 de desembre els Amics de La Perla 29 ens vam reunir per celebrar el Nadal. Una trobada que a tots ens venia molt de gust. En entrar a la sala gòtica del Teatre de la Biblioteca de Catalunya un immens i màgic arbre fet de fulles seques daurades il·luminat de color vermell ens donava la benvinguda. Al fons, en una projecció de lava, volcans i foc s’hi podia llegir “Des d’on tornar a estimar”, títol de la lectura de poemes que tot seguit ens oferiria Joan Margarit. La música en viu de la mà de Jinx Jazz Band amenitzava l’entrada del públic. Les fulles seques daurades eren també les protagonistes de tota l’ambientació de la resta d’espais. El teatre era quasi ple. Es respirava l’ambient agradable de sempre. Salutacions, retrobaments i ganes de passar-ho bé.

Després de la presentació de com aniria la vetllada, vàrem poder gaudir de la presència del poeta, de professió arquitecte, Joan Margarit (tal com es presenta ell). Ens va llegir un recull de poemes seus, que de ben segur van generar un remolí d’emocions a tots els assistents. Les seves obres abasten una extensa i variada temàtica; però sempre emanen un amor a la vida, encara que sigui moltes vegades amb duresa i rigor. La seva poesia seriosa i sovint terrible, ens va acompanyar sense frivolitats ni paraules supèrflues. Va ser tot un regal tenir entre nosaltres un dels millors poetes catalans.

En acabar, vam compartir un pica-pica i brindar amb cava per desitjar-nos bones festes, amb el fons musical dels Jinx Jazz Band. Una vetllada màgica, poètica, preciosa i emotiva.

Bones festes!

Marta Bartolomé
Sòcia d’#AsSocPerla


[srizonfbalbum id=14]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.