Els socis més petits han conegut el Petit Príncep!!!

Crònica de la trobada dels més petits amb el Petit Príncep el dissabte 29 de novembre al Teatre Poliorama

Amb la impaciència d’un dia especial, expectants al m que l’Àngel iniciï la narració de la història del Petit Príncep, ens asseiem a les cadires de la sala d’assaig. Tot està preparat: escenografia i projeccions, tècnics i ajudants, vestuari i màscares, actors i actriu. “Però on s’amaga el Petit Príncep?” em pregunta l’Ainara. Ella és una de les nenes que han vingut avui dissabte a la trobada amb la companyia. Ha estat esperant aquest moment des de fa setze dies. No sap molt bé la història del Petit Príncep, però me’n detalla el vestit, la capa i els cabells rossos com el blat de juny.

download (2) foto 1

Els llums es tanquen i comença la narració. No para de moure ulls i cap seguint la història, els protagonistes i l’acció. De sobte, el Petit Príncep apareix dolçament a escena. La seva mirada ja només té un objectiu: el nen amb capa i cabells daurats. L’estona passa de seguida i, quan els llums s’obren novament entre els aplaudiments dels assistents, ella ja pot acostar-se una mica més a la màgia d’aquell personatge. Se’l mira i em somriu, vergonyosa de la situació. No gosa dir-li res. I se’n torna cap a casa, cofoia, amb paraules que no li paren de brollar. Parla sobre tot el que ha vist i intenta recordar la cançó de la Rosa, que és la que més li ha agradat. Però sobretot, parla de com ho explicarà tot als pares. De com ho explicarà a les seves amiguetes, que es moriran de l’enveja!

foto 2 foto 3

El 12 de desembre, s’estrena l’espectacle al Teatre BARTS. Ella diu que hi vol portar el tiet i el pare, que un dia li van explicar la història, perquè “segur que mai l’havien vist com ella” i que “el Petit Príncep era de veritat”. L’experiència ha estat un regal per a l’Ainara, i també per a mi. Des de l’#AsSocPerla us animem a gaudir, com ella, de l’espectacle. I que ho feu amb ulls de nen, orelles d’adult i la boca ben badada!

 

Gemma Llort
Sòcia d’#AsSocPerla

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.