Conversa amb Txell Feixas, Clara Segura i Cristina Genebat

Desplegant Tots Ocells
Dilluns 13 de maig a les 19h al Teatre La Biblioteca

“Tu, jo i tots els que han mort aquesta nit som com el mirall impossible d’un somni assassinat des de fa temps. Ja no hi ha reconciliació possible. Massa terres robades, nens assassinats, autobusos explotats, massa violacions, massa matances.”
Eden, Acte II – Tots Ocells
Com podem orientar-nos en un conflicte que sembla etern? Com aproximar-nos-hi des del teatre? La mirada periodística de la Txell Feixas, la dramatúrgia de Wajdi Mouawad que la Cristina Genebat coneix bé i ha traduït diverses vegades i l’acostament vivencial i des de la interpretació de la Clara Segura, dialogaran per a compartir maneres d’intentar entendre la ferida de la guerra. No pretenem explicar-nos el conflicte, i segurament sortirem amb més preguntes que respostes. El que volem és compartir maneres de relacionar-nos-hi, diferents portes d’entrada a una realitat complexa i dura.
 
Tots Ocells parla de la vida i de l’amor, de l’odi i de les herències familiars, de l’ADN humà, de la sang i les tradicions, de la identitat de dos pobles que han crescut odiant-se. Parla de les mares, de les filles, dels avis i les àvies, de la conversa entre pares i fills, dels records i dels dubtes per si encara queda espai per a la tendresa enmig d’un somni assassinat des de fa temps: una reconciliació possible. Aquest pot ser un punt de partida per a aquesta conversa.

Inscripcions gratuïtes. Aforament limitat per ordre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.