Concurs de relats ‘La meva jornada particular’

Amb motiu de l’estrena d’ Una giornata particolare, de La Perla 29, i amb l’excusa de tenir Sant Jordi a la cantonada, des d’#AsSocPerla ens hem decidit  a organitzar el nostre primer concurs de microrelats.
a9cY9Per a participar-hi només cal tenir ganes d’escriure i una mica d’imaginació. Els relats han de ser en català i no poden superar les 100 paraules. El tema del concurs és, evidentment, “La meva jornada particular”, sense cap altra restricció pel que fa a estil, forma o gènere.

El premi consisteix en dues entrades per veure Una giornata particolare a la Biblioteca, un carnet de soci de l’#AsSocPerla i la gravació d’un podcast amb la lectura del relat per un actor o actriu afí a La Perla 29. A més, els tres relats finalistes es publicaran al web de l’#AsSocPerla.

Podeu enviar el vostre relat per correu electrònic a assocperla29@gmail.com (indicant el vostre nom i edat) fins divendres 17 d’abril. El guanyador/a s’anunciarà el dijous 23 d’abril, dia de Sant Jordi, al web de l’#AsSocPerla i a les xarxes socials.

Podeu consultar la resta de requisits a les Bases_microrelats_jornada.

Animeu-vos a participar-hi!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.