Comunicat d’#AsSocPerla davant les ordres de presó contra el govern de Catalunya

Des d’#AsSocPerla condemnem fermament les mesures repressives contra el govern de la Generalitat de Catalunya, escollit legítimament i democràtica, i rebutgem la violència física i legal amb què estan actuant el govern i l’estat espanyol.

Les ordres de presó contra els consellers i el vicepresident del govern, sumades a les dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, demostren nul·la voluntat d’escoltar les demandes i aspiracions de la societat catalana i incrementen la tensió d’un conflicte polític que només pot ser resolt per la via del diàleg.

Ens sumem doncs a totes les crides i actes per la defensa de la democràcia, la llibertat i els drets fonamentals de tots els ciutadans de Catalunya. Mai ens trobareu al costat dels qui empresonen persones innocents i reprimeixen la llibertat. MAI.

La cultura i la democràcia han de prevaler sempre i apel·lem a la ciutadania a continuar defensant-les pacíficament, tal i com sempre ho ha fet la societat catalana.

Divendres 3 de novembre de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.