Col·loqui postfunció amb la companyia de ‘Cels’, conduït per la periodista Gemma Ruiz

Dissabte vinent, 4 d’octubre, us convidem a participar en una nova activitat al voltant de ‘Cels’: un col·loqui postfunció amb els actors de la companyia i Oriol Broggi, conduït per la periodista de TV3 Gemma Ruiz, especialista en arts escèniques.

El col·loqui es farà en acabar la funció, a partir de les 22.45 hores, a la Biblioteca de Catalunya. És un acte gratuït i obert a tothom, encara que no s’hagi assistit a la funció d’aquell dia.

Cal reservar plaça a assocperla29@gmail.com, al telèfon 93 217 17 70, o bé clicant aquí.

gemma ruiz tumblr_inline_n59l7lbHZQ1sf32gh

 

 

 

 

Aïllats en un lloc secret, 5 persones que formen part d’una organització internacional anomenada Sòcrates, es dediquen a espiar converses telefòniques i escodrinyar el cel per intentar evitar un imminent atemptat terrorista. No obstant això, quan un d’ells es suïcida, el món personal de cada un comença a esfondrar-se, alhora que la història mateixa es posa en dubte… Sobre l’obra l’autor va dir: “per arribar a arrencar-se els ulls cal haver viscut prèviament en una ceguesa”. ‘Cels’ és la darrera obra de la tetralogia “La sang de les promeses”, de la qual formen part Litoral, Incendis i Boscos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.